253 kvm dejlig bolig - mulighed for flexbolig - 1 km til Vesterhavet

Pugholmvej 44, Dybe, 7620 Lemvig

Med otte kirketårne, der kan ses her fra ’Bakkegården’, er udsigten unik. 

Og måske et af denne ejendoms fineste fortrin. 

 

Her er der ingen bløde bakker til at dække for udsynet Det er den store vestjyske natur, du bliver vidne til. Med vind, vand og sand. Snoede smalle veje. Bynavne som Bøvlingbjerg og Fjaltring. Og historier om grumme skæbner på havet.

 

Besøg Bovbjerg museum, og lær om de barske vilkår for mange af egnens beboere i gamle dage.

 

Nyd at sidde i foran det mægtige panoramavindue mod vest i den store vinkelsofa rettet direkte mod Vesterhavet - en km væk - og sætte blikket på 'uendelig' ud over flade, men absolut storladne og fantastiske landskab. 

 

Grunden er godt 1,2 ha og stuehuset hele 253 kvm og holdt i klassisk stil med moderne præg. Desuden i alt 984 kvm stald & maskinhus. I Fjaltring fire km borte er der både en friskole, købmand og masser af aktivitetsudbud. Lokalsamfundet – ikke kun her, men overalt, hvor der er længere mellem husene – har en stærk samhørighed og vilje til at være fælles.

 

Boligen er nænsomt renoveret med gode materialer. De originale plankegulve og fyldningsdørene er bevaret. De går godt i spænd med de anvendte nyere materialer.

I stueplan finder du en helt herskabelig hall med svungen trappe, et dejligt åbent køkken i god kvalitet, som i samspil med alrummet har masser af luft og lys. Nyd udsigten til den store lukkede (beskyttede) have fra langbordet inden for glaspartiet. Nyd kaffen i den tilstødende stue. Desuden er her et praktisk viktualierum med god plads til storindkøb, to værelser med indbyggede skabe, stort bryggers og dejligt nyere badeværelse. Her er gulvvarme i alle klinkearealer.

 

I vestenden på 1.sal er der et meget stort vær., som problemfrit kan deles op i to, og der er forberedt, så der kan etableres et badeværelse heroppe.

 

Tidl. staldbygning med sanitetsrum i den ene ende, 563 kvm; meget højloftet maskinhal, 421 kvm, carport og hyggelig mindre havestue, Stor gårdsplads. Hele grunden er lige omkring ejendommen.

 

Du får mange kvm – og sikkert lisså mange ideer til deres anvendelse.

 

Ring derfor allerede i dag for en fremvisning. 

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Marianne Skovbogaard

Indehaver - Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse