Sol, blæst, sand og vand - og ikke en eneste nabo

Torsmindevej 55, Bøvling, 7650 Bøvlingbjerg

Dette sted må kunne kaldes ’den grønne hylde’. Ingen naboer – hvis man ser bort fra de græssende køer på de fredede strandenge – kun grønt, så langt øjet rækker, og så direkte adgang over klitten til, ja, ’den blå hylde’: Vesterhavet. 
Selvom huset har helårsstatus, er det sommerbolig, når det er mest traditionelt - med sand mellem tæerne, klipklapper over strandvejen, selvflyvende badedyr (når vestenvinden lige giver et blæs) og dejlige lækroge og afskærmet terrasse på bagsiden af huset.  

God størrelse garage/værksted, alle bygninger i træ. 
Her er en god stor stue med åben forbindelse til køkkenet. Desuden brusebadevær., baggang med plads til vask og tør, sovevær. med to sovepladser samt i stuen sovesofa.  

I det hyggelige 24 kvm anneks fra 2001 er der to værelser med hver et par sovepladser og et lille fællesrum.   
Huset opvarmes med pilleovn, og der er desuden varmepumpe i hus og anneks. Grunden er 8.640 kvm.

En interesse for både fugl og fisk kan nemt udvikles her i habitatet. Der er god mulighed for at fiske i fjorden, og du kan også stifte bekendtskab med fiskeørnen på udkig efter aftensmad. 
Området tiltrækker også alle slags surfere - Windsurf ud for Torsminde havn og kitesurf på fjordsiden.
Naturpark Nissum Fjord, som vi ligger nærmest midt i, er et attraktivt naturområde med masser af aktiviteter for hele familien hele året. I Torsminde få kilometer længere mod syd, er Strandingsmuseet et must for sommerhusejerne og deres gæster.  Uden for kysten finder dykkerinteresserede Undervandslandskab 48 - også kaldet 'Det Jyske Rev'
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Marianne Skovbogaard

Indehaver - Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse