Bondegårdsferie - sommer efter sommer?

Stadiløvej 19, Stadil, 6980 Tim

Bondegårdsferie - sommer efter sommer?
Denne overskuelige ejendom ligger ideelt for familien, der drømmer om deres helt egne bondegårdsferier. Og fra stuehusets overetage er der en uhørt smuk udsigt mod klitten og den nedgående sol, der ofte sætter himlen i brand – den udsigt tar pusten fra dig.  Landbrugspligten er afmeldt, og stedet har derfor potentiale til at kunne bruges til ferieformål. 
Her bliver du ramt af den fine, hyggelige landstemning. Ejendommen ligger i rolige omgivelser tæt på vandet, fri af vejen - og med marker og fuglesang lige rundt omkring.  
Det flade land har sine helt klare fordele: Udsigten bliver ikke 'spoleret' af bakker, der sniger sig ind foran. Her forstår du til fulde meningen med udtrykket 'at kunne se, så langt øjet rækker'. Præcis det kan du nyde godt af her i timer, dage og uger. Sæt fokus på horisonten – og du nærmer dig en meditativ indre ro, som man ikke finder - kender - på Rådhuspladsen i København eller Store Torv i Aarhus. 
Nyd havens hyggekroge, de smukke bede med knivskarpe kanter og det store stykke med græs bag udhuset - oplagt som boldbane, til tennis, havebadminton og meget andet. 
Her er en mægtig stor og højloftet udhusbygning, hvor der er god plads til at stille campingvognen eller båden, og der også er plads til et mindre antal dyr. 
Indretningen er traditionel og hyggelig med entre og bryggers, et pænt lyst køkken med spiseplads og gennemgang til den rare opholdsstue med brændeovn og udgang til terrassen mod vest. Pænt badeværelse og udmærket soveværelse. Desuden disponibelt rum, hvorfra der er udgang til en lade. Her finder du fyret - og masser af god plads til opbevaring. På førstesalen er en rummelig repos og værelset, der vender stik vest.  
Udsigten herfra har helt klart 'wauw-effekt'. 

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning, og lad dig forbløffe over de skønne udsigter.

    Boliger, der også kunne have din interesse