Åbent hus med tilmelding
5. december kl. 14:00 - 16:30
Tilmeld

Flot stand - Seperat børneafdeling

Blomstervænget 12, Øm, 4000 Roskilde

Velkommen til denne skønne og moderne 1- plans Eurodan villa. Her er der god plads til børnefamilien, og huset er indrettet helt ideelt med en forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse. Børneafdelingen ligger i den anden ende af huset, i forbindelse med bryggerset, og har således egen indgang. Afdelingen byder på 2 gode værelser samt badeværelse. Endvidere får I et kontor/ekstra værelse, en skøn stue med udgang til en af de dejlige terrasser, samt et dejligt køkken alrum -igen med udgang til vestvendt terrasse med markise.Huset fremstår utrolig velholdt, og i værelser og stue, er der parketgulve under tæpperne. 
Huset ligger for enden af en blind vej, hvor børnene trygt leger og løber fra dør til dør. I har skøn natur lige om hjørnet -Ledreborg skoven ligger en gåtur fra huset, ligesom det unikke sagnland. Der er 2 børneinstitutioner (100 meter fra huset) i Øm, og både skolebus og cykelsti til Allerslev skole. 

Beliggenhed:Øm ligger lige i midten af Lejre og Roskilde - Ca. 5 km til hvert centrum. I landsbyen findes børneinstitutioner. Der er masser af supermarkeder i nærheden -Både i Osted, Lejre og Roskilde. Endvidere er der to rigtig gode restauranter og golfbane i samme område.Øm ligger strategisk rigtig godt på Sjælland, og herfra når I nemt både Holbæk- eller Køge-motorvejen. Ligeledes går der tog fra både Lejre (2,7 km) og fra Roskilde (6 km). 
Kontaktoplysninger: Kom og se denne spændende bolig! Få en fremvisning af dem som kender boligen bedst - nemlig sælgerne. Kontakt John på tlf. 29882700 for flere detaljer og fremvisning. Evt. faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til ejendomsmægler Maiken Kierkegaard på tlf. 53802299.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Maiken Kierkegaard

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse