Unik ejendom med 2 seperate boliger, få hundre meter fra badestrand ved fjorden

Nordmarksvej 46, Kyndeløse, 4070 Kirke Hyllinge

Nu har du muligheden for at være den heldige ejer af denne helt unikke ejendom! En fuldstændig unik ejendom med udsigt til Holbæk Fjord. En smuk nyrenoveret og efterisoleret firlænget gård med masser af muligheder. Hovedhuset og den ene sidelænge er indrettet som 2 separate virkelig gode og spændende boliger på henholdsvis 224 kvm og 212 kvm. Alt sammen i indflytningsklar stand og med mange hyggelige detaljer, som giver en ualmindelig hyggelig stemning. Stråtaget er renoveret sidste år, og kan hold i mange år. De gamle staldbygninger fremstår i god stand, og med plads til dyrehold, værksted, gildesal eller hvad der måtte ønskes. Perfekt til drømmen om at leve to familier, udlejning, kontorfaciliteter, liberalt erhverv mv.

 

Beliggende i yderst fredelige omgivelser på en 12.753 kvm stor grund, er der rig mulighed for dyrehold. Her hersker virkelig idyl og kun få minutters gang af stille vej nås fjorden. Samtidig er vi tæt beliggende på Kirke Hyllinge med hurtig adgang til skole, gode institutioner, godt foreningsliv og masser indkøbsmuligheder, specialbutikker. Ønsker man mere byliv nås Roskilde og Holbæk på blot 15 minutter, og København på bare 45 min.

 

Hovedhuset indeholder: Smuk hall med højt til loftet som giver et helt særligt udtryk. Stor lys vinkelstue med helt fantastisk panorama udsigt over fjorden, haven og marker. Her er god plads til både hverdag og fest. Charmerende landkøkken, med spisebordsplads. Stueplan indeholder endvidere rummeligt badeværelse, funktionelt bryggers med et stort opbevaringsrum/viktualierum. 1. salens lyse og yderst rummelige repos med smukke dobbeltdøre og udsigt over til Fjorden gør rummet særpræget. Her er indrettet toilet og ét stort forældresoveværelse samt 2 gode børneværelser (med mulighed for ét tredje).

 

Boligen i sidelængen indeholder: Rigtig hyggeligt åbent landkøkken i forbindelse med spisestuen, hvor der er god plads til at familien samles. Hele huset fremstår yderst åbent og rummeligt, det samme gør sig gældende for husets stue og den virkelig gode udestue, hvor der er gode muligheder for at dase i hængekøjen med en god bog og samtidig være helt tæt på naturen. Her er også et godt badeværelse og bryggers med videre udgang til staldlænge og have. 1. salen indeholder 4 soveværelser og har god repos plads til sofamøbler og fællesrum. Der er indsat stort vinduesparti i det store soveværelse så man har udkig til fjorden. Her er endvidere forberedt til toilet og afgang til loft over stald, hvilket kan udnyttet som gildesal, Kontor, værelser, yogasal mm. Skøn overdækning med siddepladser til de våde danske sommeraftener eller blot til skygge. Funktionaliteten er i top til den moderne familie! Her er muligheden for at erhverve en fuldstændig unik ejendom som absolut er et kig værd.

 

 

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Malene Lasak Sørensen

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse