Dejlig familievilla i god stand og med central beliggenhed

Syrenvej 17, 4050 Skibby

Her udbydes en attraktiv og rummelig familievilla i rigtig god stand. Ejendommen er beliggende for enden af en blind villavej, og med en yderst central placering i Skibby, med gåafstand til det meste.
 

Boligens 169 m2 byder på en dejlig lys og rummelig entré, med forbindelse til et særdeles stort og flot nyt køkken, med spisestue forenden, og plads til den helt store familie rundt om spisebordet. Fra husets spiseafdeling er der åben forbindelse til den dejlige store stue, med udgang til den sydvest-vendte terrasse, hvor solen kan nydes det hele dagen. Boligens køkken/alrum og stue har et rigtig godt lysindfald, og et smukt gennemgående skibsgulv, og her er masser af plads til selv de store familie fødselsdage.

 

Huset byder på fire gode værelser af god størrelse, samt et godt bryggers, og et dejlig stort badeværelse, med både bruseniche og badekar. Boligen byder på endnu en indgang, hvorfra der er adgang til bryggerset.

Udendørs byder ejendommen på en meget stor indkørsel, og en carport med plads til to biler, samt lade station til elbiler. Haven er dejlig nem og helt aflukket, hvilket er dejlig praktisk hvad enten man har hund eller mindre børn. Desuden er der en skøn overdækket træterrasse, og i forlængelse heraf en stor flisebelagt terrasse. Huset er malet udvendigt i efteråret 2020, og i det hele taget fremstår ejendommen i rigtig fin stand - både inde og ude.

Der er desuden fibernet i huset.

Kontaktoplysninger

Kom og se denne spændende bolig, og bliv fremvist at dem som kender boligen bedst,

nemlig sælger selv - Dea og Jan, som kan kontaktes på telefon 30 30 95 22.

Evt. faglige eller økonomiske spørgsmål rettes til ejendomsmægler Louise Søgaard på telefon 53 59 22 99.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Louise Søgaard

Ejendomsmægler MDE

Boliger, der også kunne have din interesse