Overkommelig ejendom - til to familier og/eller udlejning. Mange kvadratmeter

Østergade 18, 8444 Balle

Velkommen til en ejendom med mange muligheder i den vellidte landsby Balle med en kerne af beboere, der ikke er glade for at tabe byen af syne - de holder af byen og det skønne område. 
Her finder du et skønt byhus med lille have og stort udhus, som kan bruges til udlejning eller bolig for en eller to familier. Hulmursisoleret i 2019.

Der er køkken og bad både i stueetage og i overetagen, og ejendommen er for nylig hulmursisoleret.

Huset er p.t. udlejet (to enheder).

Den rummelige stuelejlighed består af fordelingsgang med adgang til stor stue. I stuen er der et rigtig godt lysindfald fra de store vinduer, værelse med kig ud til den sydvendte have samt godt og rummeligt køkken med mulighed for en lille spiseplads. Et godt stort gennemgangsværelse med et stort vinduesparti og videre ud til mellemgang og nydeligt badevær. med brus, vaskesøjle og god plads.

Via husets bagside adgang til entre og trappe til første sal. I entreen findes der et lille vaskerum med vaskesøjle. forbeholdt evt. beboere/lejere i overetagen.

På første sal er der i alt 3 pæne værelser, det ene med bred kvist og et godt lysindfald, 2 mindre badeværelser og køkken. 

På matriklen findes endvidere et super anvendeligt udhus med god plads til opbevaring og/eller værksted. Mindre sydvendt have med en skøn stor terrasse.

Delvis kælder med adgang fra gavlen af ejendommen.

Inden for gåafstand finder du indkøbsmuligheder - byen ejer købmanden, så han forsvinder ikke lige om hjørnet. Desuden i Rosmus den afholdte skole og dagpasningstilbud.

I er desuden tæt på busforbindelser til både Grenå og Ebeltoft. Køreturen til Aarhus i bil tager ca. 40 minutter, og til Ebeltoft og Grenaa tager den ca. 15-20 minutter.

Ring gerne for en fremvisning. 

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Marianne Skovbogaard

Indehaver

Boliger, der også kunne have din interesse