Dejlig energivenlig bolig, plads til heste, smukkeste udsyn, beskyttet beliggenhed

Mariagervej 499B, Hvidsten, 8981 Spentrup

Hvem drømmer ikke om den her fantastiske land-stemning, hvor man har den skønneste udsigt over markerne, svaler i luften og solsortens sang fra den øverste gren i det højeste træ i den dejligste have.
Og hvor man så lige kører et smut til Gassum efter et par liter mælk, på cafétur inden for en køretid på 13 min. til venstre og 15 min. til højre eller på shop amok-tur til Ikea Århus på 37 min. (cirka 7 min. til nord-sydgående E45).
Ofte ønsker vi nemlig ikke kun at nyde landlivets sagte glæde. Vi vil gerne samtidig tage del i byens glade liv. Netop den kombination finder du lige præcis her - i jeres helt personlige familieparadis.

Velkommen til en ejendom, der ’gemmer sig’. Eller. Måske ’beskytter dig’ er mere korrekt. For ejendommen har en fin grusbelagt tilkørselsvej nogle hundrede meter væk fra Mariagervej og med en placering, så både børn, hunde og katte er beskyttet imod at komme galt af sted i trafikken. Her er gode hestefolde, den nemme have er beplantet mest med blomstrende buske, og i den fine indhegning til hønsene finder du også siloen til træpiller - så skal der ikke skovles dagligt i fyringssæsonen, og pillemanden kommer stort set af sig selv og fylder siloen.

Du har plads til 1-3 heste/ponyer efter behag, høns efter behov, hunde efter lyst og katte efter ønske. Stuehuset er energioptimeret og har solceller på taget mod syd. Der er p.t. ladestander til bil, som dog flytter med ved salg. Pillefyret er højeffektivt – installeret i 2020.
I det rummelige udhus bruges en del til gildesal. Derfra er der udgang til en stor dejlig, høj terrasse med trappe ned – faktisk ned midt i hestefolden, men det gør ikke hestene noget – hvor der er bygget et skønt ottekantet orangeri.
Lad blikket gå på ’uendelig’ her og mærk, hvordan udtrykket ’så langt øjet rækker’ får helt ny betydning: udsigten over det omgivende landskab er storslået og vanedannende og følger solen simpelthen hele dagen.

Den flisebelagte entré er det første du møder i stuehuset. Der er plads til hele familien med store og små,  hunde og katte, klipklapper og nylagte æg (efterår og vinter: røjser og flyverdragter) efter dagens udeliv.
Derfra adgang til familiens samlingssted: Køkkenet med landspisebord i åben forbindelse med en stor lys stue, et godt sovevær. og en stue mere med dobbelt terrassedør til haven. Desuden et virkelig luksus-stort dejligt badevær. med forsænket kar og et mægtig stort skab – der skal arbejdes for at fylde det skab!

Tag trappen til den velindrettede overetage med gulve af brede oliebehandlede fyrreplanker, loft til kip samt høje velux-vinduer for max lys og vidtstrakt udsigt. Her finder du den perfekte hyggestue, bad og tre rummelige og lyse højloftede værelser. Alle vær. har tagvindue samt gavlvindue til gulv. Badevær. er lyst og veldisponeret med brus (næsten 1 x 1 m), dobbelt vask og god skabsplads under den lange praktiske bordplade.
Børnehave, skole, indkøb samt fodbold- og idrætsklubber findes i de nære, omliggende byer som Gassum, Asferg og Spentrup.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

    Boliger, der også kunne have din interesse