FLOT ISTANDSAT VILLA

Højdevej 28, 2750 Ballerup

Villaen er opført i 1959 og beliggende i eftertragtet og børnevenligt kvarter i Ballerup.

Boligen byder på et veludnyttet boligareal på 171 m2 i 1 1/2 plan og er gennemrenoveret i perioden 2013-18. 
Ejendommen er yderst velindrettet og opført i stilrene kvalitetsmaterialer, som sikrer et minimum af vedligeholdelse langt ud i fremtiden. Taget er skiftet i 2013.

Her er en lys og indbydende atmosfære, en moderne planløsning og en skøn, lukket og solrig have, hvor man kan nyde sommeren på den indbydende træterrasse. Desuden carport med indbygget udhus. Perfekt indretning for børnefamilien med 4 gode værelser, stort, lyst køkken-alrum, som er boligens naturlige samlingssted. Alt i alt en yderst attraktiv ejendom med en central beliggenhed.

Ejendommen:
Entre med adgang til værksted. Stort, lækkert køkken-alrum og stue. Køkkenet er med flotte Invita elementer. Bryggers med gasfyr fra 2018. Fra alrummet er der udgang til skøn, overdækket terrasse. To gode værelser med sildebensparket. Dejligt badeværelse. 1. sal: stor, skøn stue med loft til kip. Værelse. Soveværelse med skydedørsskabe samt stort badeværelse med brus.

Beliggenhed:
Ballerup byder på både S-tog, caféliv, foreningsliv og alt, hvad en moderne familie har brug for i dagligdagen. Ballerup-centret rummer både på Netto, Føtex, caféer, et hav af butikker og gode spisesteder. Motorvejen kan nås på få minutter, og København er kun 20 minutter væk. En lille gåtur på 5 minutter giver jer masser af natur og marker, og på cyklen er der kun 10 minutter til den skønne Hareskov.

Kontakt den, som kender boligen bedst, nemlig sælger på tlf. 22 76 38 64, for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning. Faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til ejendomsmægler Nathalie Middelboe på tlf. 51 19 67 77.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Nathalie Middelboe

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse