BØRNEVENLIG BELIGGENHED

Krogestykket 42, 2730 Herlev

Velkommen til denne hyggelige 1-plans villa med perfekte betingelser for familielivet.

Flyt ind som huset står i dag, eller foretag en mindre modernisering/ombygning. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

Ugeneret og superhyggelig have med flere terrasser, og stor plæne med masser af plads til leg og hygge. Her er mulighed for sol i haven fra morgen til aften.

Desuden god, muret garage samt redskabsskur i haven.

Ejendommen:
Entre/fordelingsgang med indbyggede skabe, parketgulv og adgang til ældre pænt køkken. Stor vinkelstue med højt til loftet, dejligt lysindfald og udgang til terrasse og have. Dejligt soveværelse samt 2 børneværelser, det ene med skabe. Lyst og velholdt badeværelse med brus.Tilbygning fra 1971 indeholder lille entre, lyst og velholdt toilet samt gennemgangsværelse ideelt som legerum eller hjemmekontor med udgang til haven. Desuden stort funktionelt vaskerum, ligeledes med udgang til haven samt viktualierum.

Beliggenhed:
På en børnevenlig beliggenhed i Herlev nær alt det praktiske finder I denne charmerende villa fra 1960 og med lukket solrig have. I kan fra jeres kommende adresse nå alle hverdagens bekvemmeligheder på ingen tid med skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i kort afstand.

Kontakt ejendomsmægler Nathalie Middelboe på tlf. 51 19 67 77 for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Nathalie Middelboe

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse