STUEPLAN MED SKØN TERRASSE OG HAVE

Elvervangen 1F, st., Hellested, 4652 Hårlev

Indflytningsklar 1-plans bolig af høj kvalitet og med brugsret til skøn have og terrasse.

På Elvervangen 1F byder vi velkommen til en lækker 3-værelses stuelejlighed på 85 m2 beliggende i en flot ejendom opført i 2002. Boligen fremstår lys og rummelig med gulvvarme overalt.

I sommerhalvåret bliver den skønne terrasse omdrejningspunktet for afslappende stunder udenfor, hvor man kan sidde ganske ugeneret og nyde de flotte blomsterbede og frugttræer. Her er der god plads til havebord, et loungeområde og stemningsskabende blomsterkrukker.

Ejerforeningen er beliggende i skøn natur med dejlige, grønne fællesarealer. Til lejligheden hører desuden udhus. 

Ejendommen: 
Entre med gasfyr. Stort kombineret badeværelse og bryggers med god skabsplads. Stort soveværelse med skabe. Lys stue med udgang til den skønne terrasse. Dejligt køkken. Spisestue/værelse med udgang til terrassen. 

Beliggenhed: 
Boligen er beliggende i den hyggelige landsby Hellested på Stevns blot 4 km syd for Hårlev. I byen finder du friskole, børnehus, idrætshal, forsamlingshus samt Dagli'Brugsen, som holder åbent alle ugens dage og også tilbyder apoteksudsalg og udlevering af pakkepost. I byen er der en meget aktiv borgerforening, som arrangerer alt fra vandreture, fællesspisning, loppemarkeder og skuespil. I Hårlev er der togforbindelse til Køge og videre mod København.

Kontakt den, som kender boligen bedst, nemlig sælger på tlf. 51 36 46 66, for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.Faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til ejendomsmægler Nathalie Middelboe på tlf. 51 19 67 77. 

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Nathalie Middelboe

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse