BØRNEVENLIG FAMILIEVILLA FRA 2006

Drejøvej 3, 4652 Hårlev

Velkommen til denne skønne 1-plans familievilla beliggende i børnevenligt villakvarter.

Boligen, som er opført i 2006, byder på en moderne og veldisponeret planløsning på 138 lyse m2, som fremstår flotte og nutidige. Med 3 skønne værelser og separat forældre- og børneafdeling passer boligen perfekt til børnefamilien.

Den 736 m2 store grund resulterer i en have med en god størrelse og en perfekt placering i forhold til verdenshjørnerne. Haven er hyggelig og nem og med god muligheder for leg og samvær. Den skønne terrasse skaber optimale rammer for hyggelige grillaftener med familie og venner.

Superanvendeligt isoleret skur/anneks samt carport.

Der er gulvvarme i hele boligen. 

Ejendommen:
Bryggers med naturgas og genvex-anlæg. Separat afdeling med to gode børneværelser med skabe. Pænt badeværelse med brus. Dejligt køkken-alrum med en del nyere hårde hvidevarer og udgang til terrassen. Dejlig, lys stue med udgang til haven. Soveværelse med adgang til walk-in-closet samt stort, lækkert badeværelse med hjørnespabad.

Beliggenhed:
Beliggende i børnevenligt kvarter i stationsbyen Hårlev med gode togforbindelser til bl.a. Køge. Hårlev byder bl.a. på skole, institutioner, bibliotek, indkøb og foreningsliv. Der er desuden masser af skøn natur i området.

Kontakt den, som kender boligen bedst, nemlig sælger på tlf. 21 80 19 63 for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning. Faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til ejendomsmægler Nathalie Middelboe på tlf. 51 19 67 77. 

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Nathalie Middelboe

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse