FLOT ISTANDSAT !

Digevej 7, Solrød, 2680 Solrød Strand

Kun få kilometer fra Solrød ligger Digevej, hvor du nu har mulighed for at erhverve denne skønne og indflytningsklare familievilla i ét plan på 151 m2.

 

Boligen har i 2018 gennemgået en omfattende istandsættelse, så alt fremtræder i en skarp og ensartet stil med fokus på funktionalitet, komfort og moderne æstetik. Ejendommen præsenterer sig på fornemste vis med en flot, hvid facade, som komplementeres af hvide vinduesrammer og mørkt tag. Der er gulvvarme overalt i boligen.

 

Udenfor kan I se frem til en nydelig have med græsplæne til børnenes leg og en skøn terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde middagen under åben himmel.

 

Ejendommen:

Entre. Stort køkken/rum med hvide elementer og åben forbindelse til stuen. Stue/alrum er med flotte plankegulve, brændeovn og adgang til den skønne terrasse. Soveværelse med skabsvæg og 2 store værelser. Stort, lækkert badeværelse med brus. Stort, skønt bryggers med masser af skabsplads.

 

Beliggenhed:

Ejendommen ligger i rolige og idylliske omgivelser tæt på den hyggelige Jersie Landsby. I byen er der kommunal dagpleje, forsamlingshus, sportshal og Jersie Privatskole. Endvidere få km fra Solrød Strand med masser af butikker, cafeer, skøn badestrand mv. Der er også god mulighed for folkeskole i både Havdrup og Solrød Strand, som I kører til på mindre end 10 minutter. Husets beliggenhed er derfor oplagt til familien, der drømmer om en hverdag i rolige og landlige omgivelser, men som samtidig ønsker kort afstand til alle byens tilbud og aktiviteter.

 

Kontakt den, som kender boligen bedst, nemlig sælger på tlf. 50 30 17 60, for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning. Faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til ejendomsmægler Nathalie Middelboe på tlf. 51 19 67 77.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Nathalie Middelboe

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse