Måske en af Østerbros mest attraktive lejligheder

Steen Billes Gade 8, 4. tv., 2100 København Ø

Måske en af Østerbros flotteste og mest charmerende lejligheder
Meget centralt beliggende, skøn lys og solrig lejlighed, hvorfra der er kort vej til både
indkøb og byliv.
Gode bus, tog og metroforbindelser til City, lufthavnen mm.For de natur og eller træningsinteresserede kan både Kastellet og Søerne nås
på 5 minutter.

Lejligheden er beliggende på 4. sal, hvorfra der er vid udsigt, samt sol både morgen, eftermiddag og aften.
Lejligheden er nyligt renoveret meget smagfuldt og nænsomt med respekt for de fine ældre detaljer. Nyt badeværelse med Marokk sten i fine sarte farver og lækre mønstre, blandingsbatterier i messing og alle rørføringer gemt af vejen. Nyt køkken i stilrent design toppet med lækker Corian bordplade og fibercementgulv med perlemorsstøv som giver en lækker overflade. Køkkenet har spiseplads, masser af både bord og skabsplads og bag forhæng er der lavet god opbevaringsplads og installeret en vaskemaskine. Soveværelse meget charmerende med tapetseret væg og stor skabsvæg. Charmerende stue med god plads til hygge arrangement med sofahjørne.Overalt stuk, afhøvlede plankegulve som er overfladebehandlet med hvid lud og termovinduer.
Adgang til loftsrum og fælles gårdmiljø.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og henvendelser vedrørende salget i øvrigt kan rettes til mægler på tlf 2493 2193.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Pernille Ulrich Holmsted

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse