Liebhaverejendom på Nordfalster

Vestergade 34C, 4850 Stubbekøbing

Liebhaverejendom på Nordfalster

 

Nu udbydes en af Falsters bedst beliggende ejendomme, direkte til Grønsund med udsigt til Bogø.

 

Fra hovedgaden, få meter til centrum, er ejendommen beliggende med den skønneste udsigt. Fra porten træder du ind på din ugenerte grund og fra havelågen er du ved byens badebro og den skønneste natur – men samtidig tæt på alle hverdagens faciliteter.

For børnefamilien er huset og beliggenheden også helt i top, da skolen blot er et par minutter væk sammen med resten af alle byens fornødenheder – men ejendommen vil også fungere perfekt som sommerhus (Flexbolig).

 

Det er svært ikke at blive begejstret - meget bedre bliver det faktisk ikke.

 

Funktionelt indrettet bolig fra 1981 med 277 m2 boligareal, udestue og en fantastisk ”høj kælder” på 173 m2. Ejendommen er beliggende højt placeret på en 913 m2 nem grund.

 

Indeholder: Hall med pejs og trappe til 1. salen samt til kælderen. Toilet. Spisestue og opholdsstue med pejs og den skønneste udsigt. Stor udestue med nedgang til ”kælder” og udgang til poolområde . Lækkert køkken og et værelse/kontor.

1. salen indeholder i dag 2 værelser (kan nemt tilbageføres til flere) 2 badeværelser og lækker terrasse overdækket med el-markiser.

"Kælderen”, som du har adgang til fra bryggerstrappe, udestue og poolområde, er helt unik med aktivitetsområde, køkken, den hyggeligste bar, badeværelse, flere gode disponible rum mv. 

(Jf. sælger er der klargjort til solceller, der kan lave varme under fliserne og opvarme poolen)

 

Boligen opvarmes med fjernvarme suppleret med pejse og der er installeret madelevator der tilgår alle ejendommens plan.

Fra forhaven, kan man nyde poolområdet og den skønne udsigt - og haven bag huset er dejlig lukket med læmure og beplantning, græsplæne og mindre bede.

 

Kom selv og se det hele i virkeligheden med egne øjne, måske du bliver lige så betaget, som vi er...

 

Dronevideo: https://portal.diakrit.com/product/film/10951716

    Boliger, der også kunne have din interesse