Skov og sø, som nærmeste nabo - mulighed for flexbolig...

Rosningevej 5, 4953 Vesterborg

Her får du virkelig en udsigt og beliggenhed, som er noget helt særligt... med skoven til den ene side og søen til den anden - har du mulighed for at nyde naturen helt tæt på og se årstiderne skifte. Både skov og sø er fredet. 

Ejendommen fremstår i flot og indflytningsklar stand. Der er bl.a. skiftet vinduer og døre inden for de sidste 3-4 år. Derudover er der installeret jordvarmeanlæg. 

En ejendom, som er passet og plejet, således at den ny står klar til en ny ejer. 
Ejendommen er beliggende blot ca 10 minutter til Nakskov, hvor man har alle hverdagens faciliteter. Herunder skole, institutioner, flere indkøbsmuligheder, handel, spisesteder, havnemiljø samt meget meget mere.  

Indeholder: Entré med fordelingsgang. Fint lyst køkken med diverse hårde hvidevare, dejlig stor og lyst stue med både plads til sofaafdeling og spiseplads. I denne stue er der brændeovn samt udgang til den ene terrasse og haven. De store vinduespartier i stuen gør, at man nærmest får skoven med ind i rummet. Endnu en dejlig "pejsestue". I gangen er der 5/6 trin op til afdeling med 3 gode værelser samt fint badeværelse med bruseniche, toilet og vask i skabsarrangement. 

Fra gangen er der også lille trappe ned til "kælderen", som indeholder fyrrum/bryggers, fint disponibelt rum/hobbyrum, badeværelse samt bryggers med god bordplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra kælderen er der udgang til indkørslen. 

Tilhørende er der en fin garage. 

Haven er super dejlig og indeholder flere hyggekroge og solterrasser, således at man kan følge solen rundt på grunden. 
 

Kontaktoplysninger:

Kom og se denne spændende bolig der fremvises af sælger, som kan kontaktes på 22 67 03 15.
Evt. faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til RobinHus på 22 59 50 25.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

RobinHus Peter Langerup

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Boliger, der også kunne have din interesse