Skøn villa

Møllevænget 13, 4913 Horslunde

Flot og indflytningsklar villa - beliggende tæt på alle hverdagens faciliteter i godt, lukket område. 
 
Ejendommen fremstår i flot og indflytningsklar stand, da den igennem de seneste år har gennemgået diverse forbedringer og renoveringer. Bl.a. er der skiftet vinduer og vindueskarme i 2020/2021, separatkloakeret i 2021, nye tagrender i 2021, alle indvendige døre er blevet og malet i 2021, nyere tag på hus og carport, efterisoleret, afhøvlet gulve samt meget mere. Endvidere er der indlagt fibernet. 
 
Beliggende i godt og børnevenligt område på en blind vej. Blot ca. 100 meter til privatskole, 300 meter til folkeskole, børnehave, dagpleje, stadion, sportsaktiviteter samt meget mere. Fra haven er der udgang til stisystem, således at børnene ikke skal ud på vejen for at komme i skole mv. Blot ca. 300 meter fra ejendommen er der brugs, kiosk, bager, læge, busstation samt pizzeria. 
Hvis man er til fællesskab er der en beboerforening, som man frivilligt kan være medlem af. Her er der fælles arrangementer. 
 
Beliggende tæt på skov, strand og sejlsport.
 
Boligen indeholder: hverdagsindgang til bryggers med plads til overtøj, vaskemaskine og tørretumbler. Flot spisekøkken med god bordplads og med diverse hårde hvidevare. Dejlig stor vinkelstue med god plads til både opholds- og spiseafdeling. Her er der adgang til den dejlige udestue. Gæsteindgang til fordelingsgang, fint gæstetoilet, to gode værelser samt stort soveværelse. Flot badeværelse med gulvvarme.
 
Tilhørende er der stor carport, garage/værksted, brændeskur/overdækning og drivhus.
 
Haven er super dejlig og skønt anlagt med diverse buske og træer. Endvidere er der hyggeligt havebassin med fisk. Dejlige solrige terrasser og hyggekroge. 
I haven er der kælet for detaljerne og sælger har gået meget op i, at der er blomstring på forskellige tider af året, således at man kan nyde synet af nye blomster løbende. 
 
Kontaktoplysninger:
Kom og se denne spændende bolig og få en fremvisning.
Kontakt sælger på tlf. 24 26 30 67 for aftale om fremvisning.
Evt. faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til Robinhus på tlf. 22 59 50 25.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

RobinHus Peter Langerup

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Boliger, der også kunne have din interesse