Her er den.. mulighedernes ejendom, beliggende centralt i landsbyen Stavreby på evigt skønne Jungshoved..

Stavreby Strandvej 41, 4720 Præstø

Her er den.. mulighedernes ejendom, beliggende centralt i landsbyen Stavreby på evigt skønne Jungshoved..
Stavreby, landsbyidyl på Jungshoved, 8 km syd for Præstø, med flot natur, tæt på havnemiljø og kun 1 times kørsel fra København.Her tilbydes i rigt mål masser af hyggelig charme, rigeligt med plads og generelt fred og ro - midt i et pragtfuldt landskab.

Indeholder:Ejendommen er beliggende på en 2.484 m2 grund hvor boligdelen fra 1985 har 195 velindretterede m2. Her er 6 værelser med trægulve, 2 badeværelser med brus (gulvvarme), klinkebelagt køkken-alrum med kogeø og stort fast dækketøjsskab, bryggers og viktualierum. Klinkebelagt ”filosofgang” med ca. 25 m hyldeplads.
Her er fibernet og ejendommens boligareal opvarmes med varmepumpe (luft til vand) fra 2018 og suppleres med to brændeovne, en i køkken/alrummet og en i den ene stue.

Oprindelig 4-længet gård med dejligt gårdmiljø herunder stor overdækket terrasse. Længerne rummer en vognport, en stor lade og depotrum, samt et særskilt indrettet atelier fra 1993 på 43 m2 (som opvarmes med elvarme + brændeovn) med 2 store lysåbninger i taget, 6 vinduespartier og en udgang til haven. Der er i umiddelbar nærhed til atelieret også et toilet med bruseplads og et disponibelt rum med afløb samt bord med stålplade og vask.Der er indenfor det seneste år lagt nye tage på længebygningerne.
Endvidere er der særskilt på grunden et væksthus, dobbelt carport med integreret stort redskabsskur. 
Ord og billeder viser og fortæller jo ikke alt, så kom og oplev ved selvsyn denne enestående ejendom - sælger viser gerne rundt i herlighederne og kan fortælle og uddybe langt mere...

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

RobinHus Peter Langerup

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Boliger, der også kunne have din interesse