Delevenlig 2v'er i god stand - lys og indflytningsklar!

Harrestrupvang 9C, 2. th., 2500 Valby

Velindrettet 2V'er med en skøn ugeneret og grøn udsigt. Lejlighedens m2'er er optimalt udnyttet med en stor stue, stort soveværelse, badeværelse samt rummeligt køkken med alt i hårde hvidevarer samt en siddeplads i forlængelse af køkkenbordet - hvilket gør lejligheden yderst optimal som en delelejlighed.
 
Sælger har boet i lejligheden siden 2007 og har løbende vedligeholdt den med bl.a. nyt el, glatte vægge og køkken fra 2020. Lejligheden har flotte afhøvlede gulve, stuk og rosetter samt store vinduespartier med dybe vindueskarme hvor der kommer masser af lys ind.
 
Ejendommen er fra 1932 og er bygget i lyse gule mursten og med flot rødt mansard tegltag, som foreningen er i færd med at spar til at få udskiftet. Her har man brugsret til eget loftsrum samt adgang til fællesrum, cykelkælder og hyggelig grøn haveareal. Der er endvidere indlagt fibernet i ejendommen og gode parkeringsforhold ude på vejen.
 
Ejerforeningen er særdeles veldrevet med en engageret bestyrelse og naboskabet i ejendommen er godt bl.a. med fælles arbejdsdage.
 
Ejendommen er beliggende i hyggeligt og populært villakvarter på stille allé med træer og masser af grønt og selve lejligheden er beliggende i enden af bygningen væk fra vejen. Beliggenheden sikrer dig en nem og bekvem hverdag tæt på byliv og natur - indenfor kort gåafstand gennem det hyggelige villakvarter kommer du til Vigerslev Parken og Damhussøen. Derudover er du tæt på indkøb samt offentlig transport bl.a. Ålholm st., Danshøj st. og Hvidovre st. På under 10 minutter ligger Valby Langgades handelsstrøg med specialbutikker, take-away, lækre restauranter og caféer. I Valby centrum finder du også Spinderiet shoppingcenter, og så er der også kort afstand til bl.a. Frederiksberg, Frederiksberg Have, Søndermarken og indre by.

Dette er til dig der søger en virkelig rummelig lejlighed med højt til loftet, og som er lige til at flytte ind i.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Rico Juhl

Ejendomsmægler

Boliger, der også kunne have din interesse