Charmerende rødstensejendom med et samlet etageareal på 154 kvm.,

Billesborgvej 47, 4600 Køge

Charmerende rødstensejendom fra 1950, som ifølge sælger er opført af murermester til eget brug. Hvilket tydeligt opleves, for der er her tale om en meget gedigen ejendom, som byder på et samlet etageareal på 154 kvm., hvor nedre plan med status som kælder på 77 kvm., har mange gode anvendelsesmuligheder. Boligarealet er samtidigt godt udnyttet, herunder med mulighed for indretning af to soveværelser, hvis dette er behovet. Fremhæves skal det også, at køkken og badeværelse er moderniseret i 2008/09. Alt i alt en rigtig dejlig ejendom omgivet af naturskønne og fredelige omgivelser, og alligevel blot ca. 5 min. kørsel fra Køge C, eller blot 4 min. kørsel med toget, som kører ca. 1 gang i timen fra Egøje St./trinbræt.

 

Til ejendommen hører den skønneste grund på 847 kvm. – du vil helt sikkert her leve udenfor om sommeren. Du finder masser af plads til børnenes leg på den meget store græsplæne, smukke gamle træer og de skønneste ”hygge steder”, eks. på den store overdækkede terrasse, på den flisebelagte, helt ugenerte terrasse eller i den hyggelige gårdhave. Derudover stort udhus/værksted, eller måske anneks, på hele 18 kvm. (status som garage på BBR), samt ekstra udhus på 8 kvm. og drivhus.

 

EJENDOMMEN BYDER PÅ: Indgangsparti med flot muret trappe til nedre plan. Det moderniserede køkken fra 2008/09 med franske døre til den hyggelige opholdsstue. Fra køkkenet direkte til ”spisestue” med udgang til gårdhaven - her kan der oplagt i stedet indrettes endnu et værelse. Soveværelse med skabsplads. Flot badeværelse med bruseniche i glassten, dugfrit spejl og gulvvarme. Nedre plan (med loftshøjde på ca. 1,86 m.) byder på; Meget stort disponibelt rum, oplagt som kontor eller måske fællesrum for familiens teenager. Vaskerum samt badeværelse (ej på BBR). Endnu et godt disponibelt rum samt bryggers med egen udgang.

 

EJENDOMMENS BELIGGENHED: Egøje er kendt i området for sit gode naboskab, og naturligvis også den smukke natur, der omgiver byen. Her er du på landet, og alligevel i cykelafstand til ALT. Via cykelsti kan du eks. køre den smukke tur til Herfølge, blot ca. 2,5 kvm., hvor du bl.a. finder rigtigt gode indkøbsmuligheder, skoler, sportsfaciliteter samt apotek og lægehus. Derudover er der blot ca. 1 km. til velfungerende privatskole, og 1,3 km. til virkelig flot golfbane. Endeligt er du meget tæt på skov og strand - kan man egentligt ønske sig mere?

 

KONTAKTOPLYSNINGER.: Kontakt ejendommens ejer, Michael Krogh på tlf. nr. 21 71 43 76 for flere detaljer og fremvisning. Evt. faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til medvirkende Ejendomsmægler, Susanne Axelsen, på tlf. 42 46 47 48.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Susanne Axelsen

Ejendomsmægler MDE

Boliger, der også kunne have din interesse