Rummelig villa med garage tæt ved søerne i skønne Hastrup

Vandstjernevej 25, 4600 Køge

Velindrettet og velholdt villa opført i år 2000 i lyse farver med rummelighed som et af nøgleordene og en helt igennem fantastisk planløsning med bl.a. 37 m² stor garage og integreret udhus. Fra garagen kan man komme tørskoet ind til husets bryggers. Det smukke glaserede tegltag matcher perfekt til den hvide kalksandsten, der udgør facaderne.

 

Boligen er uden spildplads og de 167 m² er alle velindrettede og har alt, hvad man kan tænke sig af bekvemmeligheder, herunder stor skøn terrasse med udsigt til de fine omgivelser.
Særligt skal nævnes det store køkken/alrum, der er i åben forbindelse med stuen og som betragtes for husets hjerterum, hvor familien samles til hygge omkring spisebordet.

 

Ejendommen byder på: 

Moderne indretning med masser af lys og alt holdt i lyse farver. 

Entre med adgang til det ene af husets badeværelser og videre ind til det store køkken/rum der er i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er adgang til den skønne terrasse. Børneafdelingen indeholder 3 store værelser og er placeret ved husets bryggers, som i det daglige udgør familiens indgang til boligen. Den fine forældreafdeling har adgang fra stuen og indeholder stort soveværelse med "walk in closet" og stort badeværelse med både spa- og brusebad.

 

Den perfekte familiebolig på en eftertragtet adresse. 

Ejendommens beliggenhed: 

Denne flotte ejendom er beliggende i rigtig pæn, fredelig og børnevenlig udstykning. Tæt på skole, via cykelstier, og institutioner samt fine indkøbsmuligheder - både på Lerbæk Torv og i Boholtecenteret- samt med gode busforbindelse til Køge Centrum. Naturen kan også nydes ved Hastrup søerne, en kunstigt anlagt sø, hvor dyrelivet og naturen trives.
 

Kontaktoplysninger: 

Kontakt sælger, Jannie og Jan på tlf. nr. 23 26 81 85 el. 61 15 32 73 for flere detaljer og aftale om fremvisning. Evt. faglige eller økonomiske spørgsmål kan rettes til medvirkende Ejendomsmægler, Michael Mønster, på tlf. 30 30 88 88.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Michael Mønster

Ejendomsmægler MDE

Boliger, der også kunne have din interesse