Smuk kvalitetsejendom - med udsigt til Køge Bugt

Birkevej 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Denne smukke kvalitetsejendom er helt igennem en unik oplevelse, og det lige fra første øjekast når du drejer op af den hyggelige privatfællesvej - Birkevej, en sidevej til Kystvejen. Ejendommen er moderniseret fra A-Z, og det med respekt for ejendommens oprindelige stil. Resultatet er en moderne, gennemført og meget atmosfærefyldt ejendom. Fremhæves skal detaljer som den skønne altan med fjernbetjent markise på 1 sal, som er indrammet af glas og hvor udsigten til Køge Bugt kan nydes, samt effekten af de flotte vinduespartier fra gulv til loft i stuen, hvor lyset strømmer ind og samtidigt skaber et flot kig til vandet. I det hele taget byder denne ejendom på rigtigt mange lækre detaljer, hvor det store flotte Uno form køkkenalrum er et kapitel helt for sig - herfra føres du direkte ud til den store overdækkede terrasse og den skønne, helt ugenerte og meget fredelige have.

At bo her i Strøby Egedes ”smørhul” er langt mere end et sted at bor, det er en livsstil. Blot ca. 45 m. fra ejendommen finder vi strandgrunden, hvor beboerne på vejen mødes og hygger sig ved de fælles  borde og bænke. Denne ejendom – denne beliggenhed – er særdeles attraktiv og en sjælden udbudt mulighed i Strøby Egede.

 

Ejendommen byder på: Lys entre med trappe til 1. sal og adgang til bryggerset. Den skønne opholdsstue med brændeovn, udgang til hyggelig overdækket terrasse samt flot muret, og rustik bagvæg der føres videre ud i køkkenalrummet. Det flotte køkkenalrum med bl.a. biopejs, vinkøleskab samt trappe til stor hems med mange muligheder. Flot badeværelse med bruseniche. I forlængelse af bryggerset findes et værelse, oplagt for teenageren eller måske som kontor/til hjemmearbejdspladsen. 1. Salen byder på; Stort soveværelse/opholdsrum med udsigt til vandet, adgang til altanen samt skabsvæg  Rummet har opr. været opdelt i to værelser, og kan reetableres hvis dette er behovet. Lyst og pænt badeværelse med bruseniche. Spændende værelse med stor hems og flot lysindfald via de store veluxvinduer. Derudover stort isoleret ”udhus/anneks”, dobbelt carport samt ekstra udhusplads (ej på BBR). Derudover er der installeret afkalkningsanlæg og flere eksklusive løsninger.

 

Tæt ved ejendommen findes bl.a. gode indkøbsmuligheder, gode restauranter samt mindre indkøbscenter. Derudover velfungerende skole, hvortil der er cykelstier stort set hele vejen. Der er busforbindelse til Køge, som ligger blot ca. 8 km. fra ejendommen.

 

Kontaktopl.; Kontakt Heidi Winther Nielsen og Torben Nielsen på tlf. nr. 50 92 92 71 for detaljer og fremvisning. For faglige spørgsmål kontakt Ejendomsmægler Susanne Axelsen på tlf. nr. 42 46 47 48.

 

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Susanne Axelsen

Ejendomsmægler MDE

Boliger, der også kunne have din interesse