Attraktiv rødstensejendom i Digterkvarteret

Robenheje 8, 4600 Køge

Gedigen og velholdt rødstensejendom som byder på et samlet etageareal på 170 kvm., og er beliggende i det attraktive Digterkvarter, et af de ældste og mest velbevarede områder i Køge Bymidte. Boligens etageareal fordeler sig på to plan, selve boligarealet, som er rigtigt godt udnyttet, på 85 kvm. og nedre plan, den højloftede kælder på 85 kvm. som har mange fine anvendelsesmuligheder. Derudover hyggelig havestue på 20 kvm. og integreret garage på 28 kvm. En rigtig dejlig bolig som har været i familiens skød fra første spadestik, og som nu er blevet for stor, efter børnene er blevet voksne og flyttet hjemmefra.
Robenheje er en stille, lukket og meget hyggelig villavej, hvor der ikke er stor udskiftning blandt naboerne, hvilket vi godt kan forstå. Det kan varmt anbefales at gå den smukke tur fra boligen og igennem Digterkvarteret, hen over den idylliske træbro over Køge Å og videre op til Køge Torv.

Ejendommen byder på: Entre med trappe til nedre plan og til den uudnyttede 1. sal. Rummeligt og pænt køkken som er delvist åbnet op til den hyggelige stue, hvorfra du har adgang til en stor og rigtig dejlig havestue. Fra havestuen er der nedgang til den helt lukkede have. Stort soveværelse med skabsvæg. Lyst baderum med bruseniche og separat toilet – kan oplagt indrettes som et stort badeværelse. Endnu et værelse med skabsplads. Nedre Plan byder på; Indgangsparti med egen indgang. Bryggers/tekøkken med brusebad. Toilet Mellemgang (måske kontorplads) til rigtig fint disponibelt rum. Stort disponibelt rum, perfekt opholdsrum/fællesrum for familiens teenagere eller måske til hjemmearbejdspladsen. Fyrrummet, hvor luft/vandvarmepumpen fra 2020 nu er installeret.

Til ejendommen hører en dejlig, helt lukket og ugeneret have hvor du bl.a. kan sidde og slappe af i den hyggelige gårdhave, og det måske imens børnene leger på den store græsplæne. Derudover smart cykeloverdækning samt udhus/skur i alt opmålt til 26 kvm., ej på BBR.

Ejendommens beliggenhed; Attraktivt i Køge Centrum, blot ca. 10 min. gang fra Køge Torv som er kendt for sine toppede brosten og hyggelige handelsliv. I gåafstand fra det hyggelige miljø med gode restauranter ved Køge havn, samt til Køge Station og det nye handelsstrøg "Rådhusstræde" som også rummer stor biograf, cafeer og restauranter. Derudover tæt på skøn natur i både skov og ved stranden.
Kontaktoplysninger: Kontakt ejendommens ejere, Kirsten og Erik Johansen på tlf. nr. 21 43 06 15 for flere detaljer og fremvisning. Evt. faglige/økonomiske spørgsmål kan rettes til medvirkende Ejendomsmægler, Susanne Axelsen, på tlf. 30 30 22 22.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Susanne Axelsen

Ejendomsmægler MDE

Boliger, der også kunne have din interesse