LAVENERGI VILLA I ET PLAN I EFTERTRAGTET UDSTYKNING MED UDSIGT TIL SØEN

Nicolinevej 61, Strøby Egede, 4600 Køge

Attraktiv lavenergi villa, der er opført som et vinkelhus med flere terrasser, heraf også en overdækket.
Den spændende indretning tager udgangspunkt i det store flotte køkken/alrum - familiens samlingssted - hvorfra husets andre rum og funktioner strækker sig. Den samlede oplevelse er en harmonisk og gennemtænkt ejendom, oplagt for den pladskrævende familie, idet boligarealet på 165 m² byder på 4 gode værelser samt to flotte badeværelser.

Perfekt beliggende i området, for enden af lukket vej og med haven direkte ned til det grønne område med mindre hyggelig sø. Samtidigt er haven flot anlagt med flisebelagte terrasser og stor græsplæne med plads til at børnene kan boltre sig. 
Hele herligheden er beliggende på 985 m² stor grund omkranset af bøgehæk.

Ejendommen byder på: 
Entre/bryggers, hvor der er god plads til teknikken og vaskefaciliteter. I samme afdeling findes også 3 af værelserne samt det ene badeværelse. Det store køkken/alrum er familiens samlingssted når maden skal tilberedes og familien hygger sig med spil og leg. Fra alrummet er der udgang til den sydvendte terrasse. Skøn stue med udgang til den overdækkede terrasse som tillige nås fra soveværelset, der er beliggende i samme afdeling. Her er der tillige stor skabsgang og eget forældrebadeværelse.

Ejendommen opvarmes med jordvarme, og der er installeret varmegenvinding samt solcelleanlæg.

Nicolinelunden er en børnevenlig udstykning, hvor tanken bag er muligheden for at bo i en naturskøn æblelund med æbletræer på alle fællesarealer. Man har glæden af den nære beliggenhed til Køge bugt, idet der via grundejerforeningen er en fælles strandgrund med badebro. Skole og fine idrætsfaciliteter er nærmeste nabo til udstykningen.

Kontaktoplysninger: 
Kontakt ejendommens ejere Michelle og Søren på tlf. nr. 22 77 58 64 el. 24 84 32 14 for flere detaljer og fremvisning. For faglige spørgsmål kontakt ejendomsmægler, Michael Mønster tlf. 30 30 22 22.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Michael Mønster

Ejendomsmægler MDE

Boliger, der også kunne have din interesse