2.række til Køge Bugt

Svalemosevej 57, 4671 Strøby

Rigtig hyggeligt fritidshus, attraktivt beliggende i 2.række fra Køge Bugt, i fredeligt og smukt kvarter. Ejendommen er oprindeligt opført i 1964 og senest tilbygget i 2001, så man i dag har 92 m² bolig med en fin og veludnyttet planløsning. På den 1.489 m² store og skønne grund er der masser af plads at boltre sig på, og det er altid muligt at finde en skyggeplads under de smukke store træer, som danner en fantastisk ramme om hele herligheden. Der er også blevet plads til stor udestue, garage og flere udhuse. Det skal særligt nævnes, at taget er skiftet og der er adgang til fibernet.
 
Indretning: Boligen byder bl.a. på lys stue med udgang til terrassen, hvorfra den smukke udsigt til den store have kan nydes. Tillige findes køkken med spiseplads, badeværelse med bruseniche og 3 store værelser. Opvarmning sker primært med varmepumpe og pillebrændeovn. Kom selv og oplev boligen på en rundvisning med sælger.
 
Beliggenhed: Huset er beliggende i det skønne fritidsområde i Strøby Strand og grundejerforeningen råder over egen badebro, som er oppe hele sæsonen, så det skønne badevand i Køge Bugt kan nydes. Udover den skønne natur ved stranden, så er der kort afstand til rigtigt gode indkøbsmuligheder i Strøby Egede, både Rema 1000 og Netto. I centeret findes bl.a. en god restaurant, blomsterbutik samt apotek. Der er busforbindelse til Køge Centrum, den hyggelige handelsby hvor eks. torvedagene og det atmosfærefyldte miljø omkring havnen, er en fin adspredelse på en solrig sommerdag. Et rummeligt fritidshus på en helt fantastisk grund, hvor omgivelserne giver en helt særlig fornemmelse af frihed.
 
Kontaktoplysninger: Kontakt sælger, Lene Jensen på tlf.nr. 21 16 16 73 for detaljer og aftale om fremvisning. For faglige spørgsmål kontakt ejendomsmægler, Michael Mønster, på tlf. 30 30 88 88.

    Lignende boliger