Din lokale Mægler:

City, Gentofte & Lyngby-Taarbæk

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

Anne-Marie Eybye · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
23 64 85 29 · ame@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Anne-Marie Eybye har mere end 20 års erfaring inden for ejendomsbranchen. Hun er uddannet ejendomsmægler og valuar og har den målsætning at gennemføre ejendomshandelen med højeste kvalitet og ved personlig service sikre, at kunden altid er i centrum.

Siden 2002 har Anne-Marie været den lokale mægler for RobinHus i Gentofte og Lyngby-Taarbæk samt City, hvor hun har sørget for at villaer og ejerlejligheder er blevet handlet.

Hos Anne-Marie er du sikret en faglig dygtig og engageret ejendomsmægler til at varetage dit boligsalg.

Hvis du overvejer at sælge dit hus eller din lejlighed, så start med en uforpligtende vurdering af Anne-Marie Eybye.

Ring 23 64 85 29 eller skriv en mail til ame@robinhus.dk.

Forretningens CVR: 26706165

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.