Bestil en gratis salgsvurdering

Vælg en kompetent ejendomsmægler på Bornholm

Skal du sælge din bolig på Bornholm? Så kan RobinHus’ ejendomsmægler hjælpe dig. Uanset om din bolig er beliggende i Rønne, Nexø, Klemensker, Tejn eller et helt femte sted, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Vi kan hjælpe med dit boligsalg fra A til Z, og sammen med dig kan vi skaffe den bedste salgspris for netop din bolig - du skal blot åbne døren for potentielle købere - så lukker RobinHus salget. Læs mere om RobinHus’ ejendomsmægler på Bornholm og vores salgsmetoder herunder.

Vær en del af dit boligsalg

Hos RobinHus er vi ikke som alle de andre ejendomsmæglere, og det er vi stolte af. Vi er nemlig en anden måde, og vores koncept er moderne og innovativt. For at få din bolig solgt mener vi nemlig, at du er nøglen - bogstavelig talt. Netop derfor er det dig, der står for at låse boligen op og fremvise den for potentielle købere. Vi har valgt at gøre sådan, da købere hellere vil høre om boligen fra dem, som kan fortælle om husets charme og alle de små detaljer - og det er ikke os men dig.

Selvom det er dig, der viser din bolig frem og byder købere velkommen, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe og rådgive dig gennem hele boligsalget. Når vi arbejder sammen om boligsalget, kan vi tilbyde et fast lavt salær, som giver lidt mindre til os og en del mere til dig.

Kombinér vores faglige markedskendskab med dine egne, personlige boligkendskaber, og sælg din bolig med RobinHus’ ejendomsmægler på Bornholm. Vi hjælper med at sælge enhver boligtype til et fast lavt salær, uanset om det er en villa, lejlighed, andelsbolig eller en anden slags ejendom.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

 

 

 

Anne Mette Safft · Ejendomsmægler, MDE
30 30 57 70 · ams@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Anne Mette Safft, og jeg er MDE ejendomsmægler på Bornholm, hvilket betyder, at du trygt kan vælge mig som din ejendomsmægler. Det gælder, uanset om du skal sælge din bolig i en af de større eller mindre byer på Bornholm. Jeg er selv bosat i Rønne og har mange års erfaring med bolighandel på Bornholm, og derfor kender jeg naturligvis vores smukke ø ud og ind, samtidig med at jeg har et godt lokalt kendskab.

Som din ejendomsmægler på Bornholm kan du forvente, at jeg er meget målrettet mod at skaffe den bedste salgspris for din bolig. Kernen i mit arbejde er nemlig at hjælpe dig med boligsalget, så du er tilfreds, når nøglerne bliver overdraget til de nye ejere. Som uddannet ejendomsmægler, MDE og certificeret købermægler er du selvfølgelig sikret et højt fagligt niveau. Jeg er derudover boligsagkyndig for De Danske Domstole.

Jeg er meget stolt af at kunne repræsentere RobinHus og det moderne koncept på hele Bornholm, og jeg glæder mig til, at vi sammen skal sælge din bolig.

Hvis du ønsker en lokalkendt mægler med høj faglig ekspertise til et fair, lavt salær, så kontakt mig på telefon 30 30 57 70 allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Forretningens CVR: 26194415

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Bornholms Brand, Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Du åbner døren - vi lukker salget

RobinHus-konceptet er ikke ligesom alle de andre koncepter i ejendomsmæglerbranchen. Hos os er du nemlig en stor del af det gode salg, da det er dig, der åbner døren for potentielle købere og fremviser boligen. Vi har nemlig erfaret, køberen foretrækker at høre om boligen fra den person, som kender den bedst - og det er dig. Til gengæld står vi for at tiltrække de rette købere samt lukke salget og klare papirarbejdet.

Kontakt os i dag, og start dit boligsalg med en lokalt kendt ejendomsmægler på Bornholm.

Vi glæder os til at høre fra dig.