Bestil en gratis salgsvurdering

RobinHus – din ejendomsmægler i Kolding

Vil du slippe for det høje salær, men stadig modtage en god og personlig service? Så er vores ejendomsmæglere i Kolding noget for dig. Når du vælger os, slipper du nemlig for høje og unødvendige omkostninger - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Robinhus er vi af den overbevisning, at den bedste måde at sælge din bolig på, er gennem et tæt samarbejde med dig. Derfor er det dig selv, der åbner din dør op for mulige købere, og os der sørger for opfølgning, papirarbejdet og markedsføringen. Så kan du fremhæve alt det, der kan gøre boligen til et nyt, fantastisk hjem for potentielle købere.

Koldings lokale ejendomsmægler:

Hos RobinHus er vi ikke ligesom alle de andre ejendomsmæglere: Vi er nemlig ejendomsmæglere med stort engagement i vores kunder, og vores mål er at give maksimal værdi til en bedre pris. Derfor har vi fjernet unødvendige omkostninger og uforklarlige beløb. Gennemskuelighed og samarbejde er nemlig noget af det vigtigste for os, når din bolig skal sælges.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Christian Garbenfeldt · Partner/Ejendomsmægler, MDE
61 22 23 04 · cga@robinhus.dk

Martin Dyg Jørgensen · Partner
51 71 24 34 · mdj@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Vi hedder Christian Garbenfeldt og Martin Dyg Jørgensen, og vi er dine lokale RobinHus specialister i Trekantområdet. Det betyder, at vi kan sælge din bolig i hele området ved Kolding, Fredericia og omegn.

Mød Christian - vores kyndige rådgiver

Christian bor i Kolding og har haft tilknytning til Trekantområdet hele sit liv, hvorfor han kender de forskellige byer.

Christian startede i mæglerbranchen i 2008 og blev færdiguddannet i 2011. Han har været selvstændig RobinHus ejendomsmægler og dækket Kolding, Fredericia og Vejle i RobinHus siden 2010. Med sine mere end 10 års erfaring fra området har Christian dermed stor ekspertise i specielt Kolding og omegn.

Tilmed har Christian også erfaring fra bank-, revisions- og forsikringsbranchen, og på den måde er han klædt godt på til at hjælpe dig med alle spørgsmål i forbindelse med boligkøbs- og –salgsprocessen.

Du vil typisk møde Christian i det daglige på kontoret og i forbindelse med den juridiske del af boligsalget - såsom oprettelse af sager, salgsopstilling, købsaftale med videre.

Mød Martin - vores supersælger

Martin bor i Vejle og har et stort kendskab til de omkringliggende byer. Han har nemlig boet i Kolding tidligere og har dermed en bred vifte af viden omkring boligmarkedet i hele Trekantområdet - fra syd til nord og øst til vest.

Martin kom til RobinHus i 2017 og ejer i dag forretningen på lige vilkår med Christian. Han har en baggrund med salg, senest i sikringsbranchen, hvor han med en ledende stilling har ført et større sikringsfirma til succes, inden han trådte ind i RobinHus.

Med Martins mange års erfaring vil du altid kunne få kyndig rådgivning, når du vælger RobinHus som din ejendomsmægler i Kolding, Fredericia og omegn.

Martin har stort fokus på vurderinger og salg, og ham møder du mest ude i boligerne med et smil på læben. Som regel er det Martin, der står for markedsføringen af din bolig.

Uanset om du har brug for en ejendomsmægler i Fredericia-området eller en ejendomsmægler i Kolding-området, vil du modtage en personlig rådgivning og stor ekspertise inden for faget.

Hvad kan du forvente af os?

Nøgleord, der kendetegner vores måde at drive forretning på, er: Ærlighed, ordentlighed, grundighed, gennemsigtighed og tilgængelighed. De værdier går igen i alle vores relationer, og det er noget, vi lægger meget vægt på, når vi sælger din bolig.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig så godt videre som muligt, når du skal have foretaget et boligsalg. Derfor følger vi personligt salgsprocessen fra start til slut. Vores forretning drives derfor primært af os; Christian og Martin, og med hjælp fra vores sagsbehandler, Anna Katrin. Vi står altid til rådighed for vores kunder - det gælder alle tider af dagen. Du vil derfor opleve en høj grad af tilgængelighed og service gennem hele forløbet.

Vi ser frem til at høre fra dig, når du skal sælge din villa, lejlighed eller sommerhus i Trekantsområdet til et fast lavt salær på kr. 34.995,- inklusiv moms. Ring til os på telefon 75 94 00 00 allerede i dag.

Forretningens CVR: 38828762

Se afdelingens boliger

Sælg din bolig med hjælp fra en kompetent ejendomsmægler

Det behøver ikke at være dyrt for dig at sælge din bolig. Derfor har RobinHus fjernet de traditionelle ejendomsmægler-priser og valgt at benytte vores egne metoder. Det giver fra start til slut en bedre pris - og oplevelse - for dig.

Vi går nemlig ikke på kompromis med den faglige ekspertise, da vi altid følger udviklingen på markedet og benytter den nyeste markedsføringsstrategi for din bolig. I stedet skal du bare selv vise din bolig frem - så får du stadig et effektivt salg og sparer den dyre fremviser væk ved selv at byde interesserede købere indenfor. Med RobinHus er du således med til at åbne døren til dit eget hus, så salget bedre kan lukkes.

Vil du vide mere? Så kan du altid læse om vores faste lave salær og vores salgsmetoder. Du kan også allerede i dag bestille en gratis salgsvurdering i Kolding, Fredericia eller omegn.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.