Dine lokale Mægler:

Kolding & Fredericia

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Christian Garbenfeldt · Partner/Ejendomsmægler, MDE
61 22 23 04 · cga@robinhus.dk

Martin Dyg Jørgensen · Partner/Ejendomsmægler, MDE
51 71 24 34 · mdj@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Christian Garbenfeldt, og jeg er din lokale RobinHus ejendomsmægler i Trekantområdet.

Selv bor jeg i nærheden af Kolding på en landejendom med min kone og 2 børn, og jeg har haft tilknytning til Trekantområdet hele mit liv.

Nøgleord der kendetegner min måde at drive forretning på er ærlighed, ordenlighed, grundighed, gennemsigtighed og tilgængelighed. De værdier går igen i alle mine relationer.

Jeg sætter en ære i at hjælpe dig så godt videre som muligt når du skal sælge din bolig, og følger personligt salgsprocessen fra start til slut.

Min forretning drives kun af mig selv, så derfor ved du altid hvem du får fat i - og det gælder alle tider i løbet af dagen. Du vil derfor opleve en høj grad af tilgængelighed gennem hele forløbet.

Jeg startede i mæglerbranchen i 2008, hvorfra jeg er uddannet hos EDC i 2011. I dag er jeg selvstændig ejendomsmægler i RobinHus og dækker Kolding, Fredericia og Vejle. Tilmed har jeg erfaring fra bank-, revisions- og forsikringsbranchen, så jeg er klædt godt på til at hjælpe dig med alle spørgsmål i boligkøbs og –salgsprocessen.

Jeg ser frem til at høre fra dig, når du skal sælge din villa, din lejlighed eller dit sommerhus i Trekantsområdet og hjælpe dig godt videre. Ring til mig på tlf. 61 22 23 04 allerede i dag.

Se afdelingens boliger

Vil du vide hvad din bolig er værd?