Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

RobinHus – din ejendomsmægler i Vejle

Vil du slippe for det høje salær, men stadig modtage en god og personlig service? Så er vores ejendomsmæglere i Vejle noget for dig. Når du vælger os, slipper du nemlig for høje og unødvendige omkostninger - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Robinhus er vi af den overbevisning, at den bedste måde at sælge din bolig på, er gennem et tæt samarbejde med dig. Derfor er det dig selv, der åbner din dør op for mulige købere, og os der sørger for opfølgning, papirarbejdet og markedsføringen. Så kan du fremhæve alt det, der kan gøre boligen til et nyt, fantastisk hjem for potentielle købere.

Vejles lokale ejendomsmægler:

Hos RobinHus er vi ikke ligesom alle de andre ejendomsmæglere: Vi er nemlig ejendomsmæglere med stort engagement i vores kunder, og vores mål er at give maksimal værdi til en bedre pris. Derfor har vi fjernet unødvendige omkostninger og uforklarlige beløb. Gennemskuelighed og samarbejde er nemlig noget af det vigtigste for os, når din bolig skal sælges.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Martin Dyg Jørgensen · Partner
51 71 24 34 · mdj@robinhus.dk

Christian Garbenfeldt · Partner/Ejendomsmægler, MDE
61 22 23 04 · cga@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus 

Vi hedder Christian Garbenfeldt og Martin Dyg Jørgensen, og vi er dine lokale RobinHus specialister i Trekantområdet.

Christian bor i Kolding og har haft tilknytning til Trekantområdet hele sit liv. Christian har haft Robinhus Trekantområdet siden 2010.

Martin bor i Vejle, og er godt lokalt forankret her. Han har ligeledes boet i Kolding tidligere, så har en bred viden omkring boligmarkedet i hele Trekantområdet.

Du vil typisk møde Christian i det daglige på kontoret, og i forbindelse med den juridiske del af boligsalget, såsom oprettelse af sager, salgsopstilling, købsaftale mv. Martin kører meget på vurderinger, og ham møder du mest i ”marken”. Vi står begge klar til at hjælpe dig.

Nøgleord der kendetegner vores måde at drive forretning på er ærlighed, ordenlighed, grundighed, gennemsigtighed og tilgængelighed. De værdier går igen i alle vores relationer.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig så godt videre som muligt når du skal sælge din bolig, og følger personligt salgsprocessen fra start til slut.

Vores forretning drives primært af os, med hjælp fra vores sagsbehandler Anna Katrin - og det gælder alle tider i løbet af dagen. Du vil derfor opleve en høj grad af tilgængelighed gennem hele forløbet.

Christian startede i mæglerbranchen i 2008, og er færdiguddannet i 2011. Han har været selvstændig Robinhus ejendomsmægler i RobinHus siden 2010 og har siden da dækket Kolding, Fredericia og Vejle. Tilmed har han erfaring fra bank-, revisions- og forsikringsbranchen, så han er klædt godt på til at hjælpe dig med alle spørgsmål i boligkøbs og –salgsprocessen.

Martin kom til forretningen i 2017, og ejer i dag forretningen på lige vilkår med Christian. Martin har en baggrund med salg, senest i sikringsbranchen hvor han med en ledende stilling har ført et større sikringsfirma til succes inden han trådte ind i Robinhus.

Vi ser frem til at høre fra dig, når du skal sælge din villa, din lejlighed eller dit sommerhus i Trekantsområdet til et fast lavt salær på kr. 34.995,- incl. moms. Vi hjælper dig godt videre. Ring til os på tlf. 75 94 00 00 allerede i dag.

Forretningens CVR: 38828762

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.