Bestil en gratis salgsvurdering

Din lokale mægler i Kalundborg og Vestsjælland

Har du brug for en dygtig ejendomsmægler i Kalundborg, Gørlev eller et helt tredje sted på Vestsjælland? Så kan vi hjælpe dig hos RobinHus. For selvom vores kontor ligger i Kalundborg, kører vi med glæder ud til dig, netop der hvor du er. Du kan starte din boligrejse ved at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering øverst på siden. Vil du vide mere om RobinHus’ ejendomsmægler i Kalundborg først? Så læs med herunder.

Vælg den moderne løsning til boligsalg med RobinHus

Hos RobinHus har vi valgt at lade dig stå for fremvisningen af boligen, da vi har erfaret, at købere allerhelst vil høre historien om bygningen fra den, som kender den bedst. Og det er ikke os men dig. På den måde kan du også udpege alt det, der gør netop din bolig til et fantastisk hjem, og vi kan tilbyde en ekstra skarp pris med et fast lavt salær. Vil du vide mere om vores salgsmetoder? Læs mere om, hvordan du åbner døren, og vi lukker salget her.

Vi agerer ejendomsmægler på hele Vestsjælland

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Kalundborg kan vi hjælpe dig med dit boligsalg på hele Vestsjælland. Det gælder blandt andet byer såsom Gørlev, Jyderup, Kaldred og mange flere. Hvis du vælger os, vil du modtage professionel og faglig rådgivning, der hjælper dig med at få et så godt og hurtigt boligsalg som muligt. Derudover sørger vi for en flot præsentation af din bolig gennem online markedsføring. Du får alt dette til et fast lavt salær.

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig


Henrik Andersen · Ejendomsmægler & valuar
51 91 70 77 · han@robinhus.dk


Michael Vinter · Salg & Vurdering
51 91 70 52 · mvi@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Henrik og er bosat i Kalundborg, hvor jeg også er født og opvokset. Jeg har arbejdet i Vestsjælland i mere end 20 år, både som indehaver samt ansat i den traditionelle ejendomsmægler branche.

Netop derfor har jeg det fornødne lokal kendskab, samtidig med det er jeg uddannet ejendomsmægler, valuar og cand. jur.

Denne kombination har givet mig en unik erfaring samt indblik i markedet, hvorfor jeg nu med RobinHus konceptet, har samlet det bedste fra flere verdner, til gavn for dig.

 

 

Min mission i mit daglige arbejde er derfor, at give mine kunder den bedste bolighandel, i trygge rammer, uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydelser.

Via RobinHus konceptet, kan dette sikres, med lavest mulige omkostninger i processen, således sælger opnår bedst muligt overskud.

Du er velkommen til at kontakte mig på 51917077, således vi sammen kan se på hvordan netop du kan hjælpes igennem et godt bolig salg eller køb.

Jeg har altid fast lavt salær kr. 34.995 inkl. moms. Book en vurdering allerede i dag!

Forretningens CVR: 10609593

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Book en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Kalundborg

Hos RobinHus i Kalundborg kan du bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. På den måde kan du starte dit boligsalg med en realistisk pris på, hvad du kan få for den. Bestil her, og start din boligsalgsrejse hos RobinHus.