Bestil en gratis salgsvurdering

Din lokale mægler i Kalundborg

Har du brug for en dygtig ejendomsmægler i Kalundborg, Gørlev eller et helt tredje sted på Vestsjælland? Så kan vi hjælpe dig hos RobinHus. For selvom vores kontor ligger i Kalundborg, kører vi med glæde ud til dig, netop der hvor du er. Du kan starte din boligrejse ved at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering øverst på siden. Vil du vide mere om RobinHus’ ejendomsmægler i Kalundborg først? Så læs med herunder.

Vælg den moderne løsning til boligsalg med RobinHus

Hos RobinHus har vi valgt at give dig muligheden for selv at stå for fremvisningerne. Vi har gode erfaringer denne model, da købere ofte helst vil høre historien om boligen fra den, som kender den bedst, nemlig dig! Netop på den måde kan du også udpege alt det, der gør netop din bolig til et fantastisk hjem, og vi kan tilbyde en ekstra skarp pris med et fast lavt salær. Vi tilpasser selvfølgelig altid salget efter dine ønsker og behov og med udgangspunkt i netop din situation. Vil du vide mere om vores salgsmetoder? Læs mere om, hvordan du åbner døren, og vi lukker salget her.

Vi agerer ejendomsmægler på hele Vestsjælland

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Kalundborg kan vi hjælpe dig med dit boligsalg på hele Vestsjælland. Det gælder blandt andet byer såsom Gørlev, Føllenslev, Snertinge, Kaldred og mange flere. Hvis du vælger os, vil du modtage professionel og faglig rådgivning, der hjælper dig med at få et så godt og hurtigt boligsalg som muligt. Derudover sørger vi for en flot præsentation af din bolig gennem online markedsføring. Du får alt dette til et fast lavt salær.

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig


Henrik Andersen · Cand.jur., Ejendomsmægler & Valuar, køberrådgiver
51 91 70 77 · han@robinhus.dk


Michael Vinter · Salg & Vurdering
51 91 70 52 · mvi@robinhus.dk

Om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere:

Velkommen hos Henrik & Michael - RobinHus i Kalundborg.

Henrik er født og opvokset i Kalundborg og har arbejdet i Vestsjælland i mere end 20 år, både som indehaver samt ansat i den traditionelle ejendomsmægler branche. Netop derfor har Henrik det fornødne lokalkendskab, samtidigt har Henrik et stærkt fagligt fundament da han både er uddannet ejendomsmægler, valuar og cand.jur.

Michael bor ligeledes i området og har fungeret som ejendomsmægler i mere end 10 år og har derfor et stærkt lokalkendskab i Kalundborg, Jyderup, Mørkov og mange af de andre hyggelige lokalsamfund i Vestsjælland.

Denne kombination har givet Michael & Henrik en unik erfaring samt indblik i de lokale boligmarkeder, hvor de med RobinHus konceptet, har håndplukket det bedste fra begge verdner, til gavn for dig.

Deres mission i deres daglige arbejde er derfor at give alle kunder den bedste bolighandel, i trygge rammer, uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydelser.

Via RobinHus konceptet sikres det at du har de lavest mulige omkostninger i processen, således du som sælger opnår bedst mulige overskud.

Du er velkommen til at kontakte Henrik på 51917077 & Michael på 51917052, således I sammen kan se på hvordan netop du kan hjælpes igennem et godt boligsalg eller køb.

Hos RobinHus Kalundborg får du altid et god tilbud og her er filosofien, ikke at sælge dig noget du ikke har brug for.

Book en vurdering allerede i dag!

Forretningens CVR: 10609593

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Book en gratis salgsvurdering hos din lokale ejendomsmægler i Kalundborg

Hos RobinHus i Kalundborg kan du bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. På den måde kan du starte dit boligsalg med en realistisk pris på, hvad du kan få for den. Bestil her, og start din boligsalgsrejse hos RobinHus.