Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din lokale Mægler:

Vestsjælland

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig


Henrik Andersen · Ejendomsmægler & valuar
51 91 70 77 · han@robinhus.dk


Michael Vinter · Salg & Vurdering
51 91 70 52 · mvi@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Henrik og er bosat i Kalundborg, hvor jeg også er født og opvokset. Jeg har arbejdet i Vestsjælland i mere end 20 år, både som indehaver samt ansat i den traditionelle ejendomsmægler branche.

Netop derfor har jeg det fornødne lokal kendskab, samtidig med det er jeg uddannet ejendomsmægler, valuar og cand. jur.

Denne kombination har givet mig en unik erfaring samt indblik i markedet, hvorfor jeg nu med RobinHus konceptet, har samlet det bedste fra flere verdner, til gavn for dig.

 

 

Min mission i mit daglige arbejde er derfor, at give mine kunder den bedste bolighandel, i trygge rammer, uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydelser.

Via RobinHus konceptet, kan dette sikres, med lavest mulige omkostninger i processen, således sælger opnår bedst muligt overskud.

Du er velkommen til at kontakte mig på 51917077, således vi sammen kan se på hvordan netop du kan hjælpes igennem et godt bolig salg eller køb.

Jeg har altid fast lavt salær kr. 34.995 inkl. moms. Book en vurdering allerede i dag!

Forretningens CVR: 10609593

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.