Din lokale Mægler:

Hørsholm, Rungsted Kyst, Nivå & Helsingør

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

Jesper Blossfeld · Ejendomsmægler
26 11 77 64 · jbl@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg er din lokale ejendomsmægler i Helsingør og de små hyggelige kystbyer mellem Rungsted og Helsingør.

I mit arbejde som mægler går jeg engageret ind i hvert enkelt sag og lægger en plan for salget sammen med mine kunder. Ofte gør jeg også brug af boligstyling, fordi det øger værdien af boligen og vækker større interesse hos køberne.

Jeg ser en stor værdi i et nytænkt koncept som vores, hvor unødvendige omkostninger er skåret væk og personlig opfølgning er i fokus.

Vil du vide hvad den nuværende markedsværdi af din bolig er, så er du velkommen til at ringe til mig på 26 11 77 64 for en uforpligtende salgsvurdering.

Forretningens CVR: 30657454

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.