Bestil en gratis salgsvurdering

Din lokale ejendomsmægler i Rudersdal & Furesø

Mangler du et billigere ejendomsmægler-tilbud i Birkerød, Holte, Værløse, Farum? 
Så kan du med fordel vælge RobinHus. Vores kontor ligger i Værløse, men vi kan også hjælpe dig i andre områder nær os.

Med RobinHus som din ejendomsmægler, vil du selvfølgelig modtage professionel vejledning og rådgivning. På den måde får du det bedste boligsalg, og med vores faste lave salær får du det oven i købet til den bedste pris.

Vælg RobinHus som din ejendomsmægler i Furesø & Rudersdal:

Har du brug for en lokal og engageret ejendomsmægler nær Birkerød, Holte, Værløse eller Farum til en meget konkurrencedygtig pris? Så bør du vælge RobinHus’ ejendomsmægler Jakob Munk-Petersen. Han sørger nemlig for et salg af af din bolig til et fast lavt salær, uanset om det er en villa, en lejlighed eller noget helt tredje. Sammen vurderer vi, hvad der skal til af blandt andet markedsføring, så du både får professionel rådgivning, en flot præsentation og den rigtige pris for din bolig uden at skulle betale en formue. Det giver lidt mindre til os og en del mere til dig.

 

Hos RobinHus får du altid:

  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse

 

 

 

 

Jakob Munk-Petersen · Ejendomsmægler MDE
31 47 37 57 · jpe@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Jakob Munk-Petersen, og jeg har været uddannet ejendomsmægler siden 1998. Jeg kan stå for dit boligsalg som RobinHus’ ejendomsmægler i Birkerød, Værløse, Farum, Virum, Holte, Nærum, Skodsborg og Vedbæk.

RobinHus er ejendomsmæglerkæden, hvor du ikke bare får én måde at sælge din bolig på: Du får en måde, der passer til netop dig. Med vores faste lave salær vil du få et professionelt boligsalg til en skarp pris, uanset hvilken boligtype du sælger og uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Bliv en del af dit boligsalg med RobinHus

Hvis du vælger RobinHus som din ejendomsmægler , vil du blive en aktiv del af dit boligsalg. Det betyder at du sammen med vores kompetente ejendomsmægler er i centrum for en stor del af de beslutninger, der bliver taget i forbindelse med salget af din bolig. Det er nemlig sammen, at vi sælger din bolig bedst.

Når du skal have din bolig solgt gennem RobinHus, er det dig, der viser den frem. De fleste købere vil nemlig gerne høre historien om boligen fra den, som kender den bedst, og det er ikke os - men dig.

Vi tilbyder naturligvis rådgivning, og instruerer dig i hvad du skal gøre, så du er godt klædt på, når du skal fremvise boligen til potentielle købere.

Ved at lade dig stå for fremvisningen kan vi fokusere på de andre ting, såsom en god og professionel formidling af din bolig. Det gør vi blandt andet ved at få taget professionelle billeder og opsætte intelligent markedsføring af din bolig. Du kan læse alt om vores salgsmetoder her.

Går du og overvejer at sælge din bolig? Så start med at få en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Ring til mig på telefon 31 47 37 57, eller send en mail på jpe@robinhus.dk. Her kan du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med dit boligsalg som din ejendomsmægler i Birkerød og omegn.

 

Forretningens CVR:41329211

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil en gratis salgsvurdering online

Du kan til hver en tid bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering online. Det er både nemt og ligetil, og du vil blive kontaktet af din lokale mægler hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe med dit boligsalg i Birkerød og omegn.