Din lokale ejendomsmægler i Rudersdal & Furesø

Mangler du et billigere ejendomsmægler-tilbud i Birkerød, Holte, Værløse, Farum? 
Så kan du med fordel vælge RobinHus. Vores kontor ligger i Værløse, men vi kan også hjælpe dig i andre områder nær os.

Med RobinHus som din ejendomsmægler, vil du selvfølgelig modtage professionel vejledning og rådgivning. På den måde får du det bedste boligsalg, og med vores faste lave salær får du det oven i købet til den bedste pris.

 

Din lokale Mægler:

Værløse, Farum, Birkerød & Holte

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

Jakob Munk-Petersen · Ejendomsmægler MDE
31 47 37 57 · jpe@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Jakob Munk-Petersen er uddannet ejendomsmægler, og er din RobinHus mægler i Værløse, Farum, Birkerød, Virum, Holte, Nærum, Skodsborg og Vedbæk.

RobinHus er fremtidens ejendomsmæglerkæde, hvor du ikke bare får én måde at sælge din bolig på, men en måde, der passer til dig.

Vores koncept er et professionelt, trygt og moderne bolig salg med lavest mulige omkostninger for dig - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det ligger i vores navn, at vi ikke mener, det skal koste en formue at sælge sin bolig.

 

Vi tilbyder fast lavt salær på 34.995 kr. uanset om det er en lejlighed eller en villa du skal have solgt. Du får med andre ord ikke mindre for pengene, når du sælger med RobinHus.

Går du og overvejer at sælge din bolig, så start med at få en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Ring til mig på tlf. 31473757 eller send en mail på jpe@robinhus.dk

 

Forretningens CVR:41329211

 

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.