Din lokale Mægler:

Sønderjylland

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 Lilian Drikkjær · Ejendomsmægler
60 78 88 87 · ldr@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

RobinHus er ikke bare en anden mægler - vi er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og derfor vil køberne hellere møde dig på fremvisningen. Det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klarer alt andet.

Der er mange, der gerne vil sælge din bolig, men næsten ingen der vil fortælle dig om det værdifulde i, at du selv tager aktivt del i salget. Din begejstring for dit eget hjem og vores evne til at lukke handler, er mange penge værd for dig. Når du åbner døren, så forstår køber at det her er ikke bare en bolig – det er et hjem, og det kan ingen ejendomsmægler gøre dig efter.

Med over 15 års erfaring i bolighandel, hjælper vi dig sikkert igennem hele processen og sørger for alt fra annoncerings-, salgsarbejdet og købsaftale til udfærdigelse af skøde og berigtigelse af handlen. Hos os, har du kun én rådgiver igennem hele salgsprocessen - lige fra første vurderingsmøde og til nøglerne er overdraget og pengene fra salget er frigivet til dig

Det er ligetil hos os … ALTID FAST SALÆR – KR. 34.995.

Bestil en vurdering på 60 788 887.

Se afdelingens boliger

Vil du vide hvad din bolig er værd?