Din lokale ejendomsmægler i Sønderjylland

Mangler du en mægler til at hjælpe med dit boligsalg i Sønderjylland? Så kan du med fordel vælge RobinHus’ ejendomsmægler i Sønderjylland. Vi tilbyder dig nemlig en række af fordele, der er svære at takke nej til, når du skal sælge din bolig i Sønderjylland.

Du kan blandt andet bestille en gratis salgsvurdering af din bolig gennem vores hjemmeside. Du kan også finde vores nuværende køberkartotek med boliger i blandt andet 6400 Sønderborg, 6000 Haderslev og 6200 Aabenraa længere nede på siden.

Effektivt boligsalg i Sønderborg, Tønder og resten af Sønderjylland

Hvis du vælger RobinHus som din ejendomsmægler i Sønderjylland, vil vi sammen sælge din bolig. Vi mener nemlig, at det er i fællesskab, at vi får det bedste boligsalg. Af den grund er det dig selv, der fremviser boligen for potentielle købere, mens vi står for det tekniske såsom markedsføringen af din bolig i Sønderjylland. Du kan altid læse mere om vores salgsmetoder.

Nyd godt af en masse fordele ved boligsalg i Sønderjylland

Hos RobinHus går vi meget op i at tilbyde dig maksimal værdi til en pris, der måske overrasker dig. Vi har nemlig et fast lavt salær uden skjulte omkostninger og bare rolig: Du går ikke på kompromis med kvaliteten. For med vores kompetente medarbejdere, der alle yder professionel service, er du garanteret et godt boligsalg. Du skal derfor vælge RobinHus som din ejendomsmægler, hvis du vil have et effektivt og serviceorienteret salg af din bolig i Sønderjylland, der ikke koster en bondegård.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær på 34.995 kr. inkl. moms - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 Lilian Drikkjær · Ejendomsmægler
60 78 88 87 · ldr@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Selvom vi hos RobinHus i Sønderjylland dækker over et stort område, har vi stadig stor ekspertise omkring de forskellige lokalsamfund. Derfor kan vi fortælle dig en masse om forskellige skoler, bydele og meget andet, så vi kan rådgive dig bedst muligt, når du skal sælge din bolig i Sønderjylland.

Med over 15 års erfaring i bolighandel, hjælper vi dig sikkert igennem hele processen. Hos os, har du kun én rådgiver gennem hele salgsprocessen - lige fra første vurderingsmøde til nøglerne er overdraget og pengene fra salget er frigivet til dig. Vi sørger for alt det tekniske såsom:

  • Annoncering
  • Salgsarbejdet
  • Købsaftale til udfærdigelse af skøde
  • Berigtigelse af handlen

Det eneste, du skal tænke på, er derfor at fremvise dit hjem til potentielle købere, og så klarer vi resten til et fast lavt salær på 34.995 kr. inkl. moms.

Bestil en gratis salgsvurdering på telefon 60 78 88 87.

Forretningens CVR: 40498567

Se afdelingens boliger

Boligsalg med en professionel ejendomsmægler i Sønderjylland

Her på siden kan du se alle de boligsalg, vi i forvejen varetager i Sønderjylland. Som du kan se, er der mange andre, der allerede har valgt RobinHus til at stå for salget af deres bolig i Sønderjylland. Hvis du også vælger os som din mægler, vil du få et professionelt samarbejde, hvor der bliver taget tid til dig, og du vil opleve et stort engagement, uanset hvad din adresse lyder på.

Hvis du skal have solgt din villa, din lejlighed eller dit rækkehus, kan du altid tage kontakt til os, og så kan vi have en uforpligtende samtale. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.