Din lokale Mægler:

Midt- og Vestjylland

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Line Skovgård Kristensen · Ejendomsmægler
93 88 87 84 · lsk@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Mit navn er Line og jeg er din lokale ejendomsmægler i Midt – og Vestjylland. I dag er jeg bosiddende i Holstebro, hvor jeg bor i en dejlig villa i midtbyen sammen med min mand. Jeg er oprindelig født og opvokset i Hjerm. Jeg elsker de skønne store grønne områder og den natur, vi har her i Midt- og Vestjylland.

Drivkraften skaber jeg og sørger for de gode resultater. Jeg vægter troværdighed utroligt højt, og det er for mig essentielt at have et meget stærkt tillidsbånd til dig som kunde og at være din personlige rådgiver. Hos mig bliver du ikke bare et nummer i køen. Jeg har fødderne solidt plantet i den gode jyske muld og møder dig altid i øjenhøjde.

Digitale udvikling er et nøgleord for mig. Jeg gør meget ud af at holder mig ajour på den, så du får altid de bedste rammer hos mig for et salg af din bolig.

Min erfaringen med boligsalg er kommet gennem mange år i branchen i mit arbejde hos flere af de store kæder både som ejendomsmægler og filialbestyrer. Jeg er derudover også uddannet køberrådgiver og syn og skønsmand. Jeg er i dag stolt over at være RobinHus mægler, da det gør, at jeg kan tilbyde dig et koncept, hvor du som boligejer bliver tilbudt en lav pris på 34.995 kr. for dit boligsalg. Alle overflødige omkostninger er skrået væk, imens jeg ikke går på kompromis med kvaliteten.

Viden og passionen for din ejendom har du, og kun du kan med autenticitet fortælle om, hvad der gør din ejendom unik, hvordan den gør familielivet og hverdagen lettere for dig, og hvor den gode hyggekrog er henne. Det er det, vi sammen skal have formidlet videre ud til køberne.

Sammen når vi hurtigst og bedst muligt i mål med dit boligsalg

Kontakt mig allerede i dag på tlf. 93888784 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at høre fra dig

Forretningens CVR: 40627162

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.