Bestil en gratis salgsvurdering

Din lokale ejendomsmægler i Hillerød

Overvejer du at sælge din bolig, og mangler du i den forbindelse en ejendomsmægler i Hillerød? Så skal du vælge RobinHus’ ejendomsmægler i Hillerød. Vi tilbyder nemlig kyndig vejledning og rådgivning til et fast lavt salær.

Vi er ejendomsmæglere i 3400, Hillerød og andre lokalområder

Hos RobinHus ejendomsmæglere i Hillerød kan vi klare dit boligsalg, men ikke kun i postnummeret 3400 Hillerød. Vi kører nemlig gerne lidt ekstra kilometer for at hjælpe dig med dit boligsalg. Du kan derfor også bruge os som din ejendomsmægler i Fredensborg, Allerød, Farum og mange andre områder nær Hillerød. Vi står for formidling af ejendomme, og du står for fremvisningen af boligen - det er nemlig sammen, vi sælger din bolig bedst.

Kompetente ejendomsmæglere i Hillerød og omegn

Hos RobinHus tilbyder vi maksimal værdi til en pris, der måske overrasker dig - vi har nemlig et fast lavt salær. Du går ikke på kompromis med ekspertise, og vi garanterer, at du altid vil modtage den bedste rådgivning. Vælg derfor RobinHus i Hillerød, hvis du vil have en erfaren og kyndig ejendomsmægler til en pris, der ikke ruinerer dig.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Lisbeth Victorin Nielsen · Ejendomsmægler & Valuar, MEL
53 60 20 81 · lvi@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere

Mit navn er Lisbeth Victorin Nielsen. Jeg er ejendomsmægler, valuar og certificeret køberrådgiver. Jeg har boet i lokalområdet nær Hillerød i mere end 20 år, hvilket har givet mig stor viden omkring de forskellige områder i og omkring Hillerød.

Jeg er ikke i tvivl om, at RobinHus tilbyder fremtidens måde at sælge boliger på, og derfor er jeg stolt af at repræsentere vores afdeling i Hillerød. Vores koncept giver en unik mulighed til dig som boligsælger, da du selv står for at præsentere din egen bolig for køberen. Dette er med til at gøre købsprocessen mere personlig, hvilket kommer til fordel for alle parter.

Jeg følger personligt salget fra start til slut. Derudover står jeg for formidlingen af boligen og finder nye potentielle købere, så du på intet tidspunkt står selv med boligsalget. Jeg er også til rådighed, hvis du mangler vejledning eller svar på spørgsmål.

Ring til mig på telefon 53 60 20 81, og lad mig fortælle, hvorfor du skal vælge RobinHus til at sælge din ejendom. Jeg tilbyder altid en uforpligtende samtale, hvor du også kan bestille en gratis salgsvurdering. Med min erfaring som valuar, vil du få et realistisk bud på, hvad din bolig er værd. På den måde får du et godt boligsalg med de rigtige forventninger.

Forretningens CVR: 38409794

Se afdelingens boliger

Bestil en gratis salgsvurdering hos din ejendomsmægler i Hillerød

Hvis du overvejer at sælge din bolig, kan vi hos RobinHus tilbyde dig en gratis salgsvurdering. Det er nemt at bestille en salgsvurdering, og du kan både ringe til din lokale mægler eller bestille en vurdering online. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Partnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.