Din lokale Mægler:

Hillerød, Allerød & Fredensborg

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Lisbeth Victorin Nielsen · Ejendomsmægler & Valuar, MEL
53 60 20 81 · lvi@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Mit navn er Lisbeth Victorin. Jeg er ejendomsmægler, valuar og certificeret køberrådgiver og er din lokale RobinHus mægler i Hillerød, Allerød, Fredensborg og Lynge området. Jeg bor selv i lokalområdet hvilket jeg har gjort de sidste 21 år.

Jeg har mange års erfaring som mægler herunder flere år som daglig leder i de andre store kæder, hvilket har givet mig et stort lokalkendskab. Herudover har jeg arbejdet som låneformidler i området.

RobinHus tilbyder fremtidens måde at sælge bolig på, til en fast lav pris på 34.995,00 kr. inkl. moms og markedsføring.

Vores koncept giver dig som sælger en unik mulighed for at præsentere din egen bolig for køberen, det er med til at gøre købsprocessen mere personlig for alle parter. Jeg følger personligt selv salget fra start til slut i tæt samarbejde med dig.

Ring til mig og lad mig fortælle hvorfor du/I skal vælge RobinHus til at sælge din ejendom. Det er gratis og uforpligtende.

Forretningens CVR: 38409794

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Partnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.