Din lokale RobinHus:

Aarhus, Randers & Djursland

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret boligekspert, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 


Marianne Skovbogaard · Indehaver
50 55 76 05 · msk@robinhus.dk

Det får du med RobinHus

RobinHus er ikke bare endnu et traditionelt koncept - vi er har faktisk en bedre metode. Vi sælger nemlig din bolig, mens du sælger dit hjem. Selvom det måske lyder lidt kringlet, så mener vi blot, at du bedst kan få dit hjem til at gå som varmt brød. Der er nemlig ingen, der kender din bolig bedre end dig selv. Derfor vil køberne også hellere have en personlig huspræsentation af dig end af en rigid fremviser. Af den grund finder vi det helt naturligt – og allerbedst – at du viser dit hus frem, mens vi klarer alt det andet.

Der er mange ejendomsmæglere om buddet i Aarhus, og derfor er der også mange, som gerne vil sælge din bolig. Men der er næsten ingen, der vil fortælle dig om det værdifulde i, at du selv tager aktiv del i salget. Det giver ikke mening for os hos RobinHus - der er jo dig, der kender din bolig bedst, mens ejendomsmæglerne blot kender markedet.

Vi tror på i stedet på, at din begejstring for dit eget hjem, blandet med vores evne til at lukke handler, er mange penge værd for dig. Med RobinHus’ Aarhus-boligeksperter får du således et anderledes og tryggere boligsalg, der bygger på en fælles passion for at sælge netop din bolig. Har du lyst til at høre mere om vores utraditionelle, men gennemskuelige, metoder? Så bestil en salgsvurdering allerede i dag på 50 55 76 05.

Oplev et troværdigt boligsalg i Aarhus
Hos RobinHus kender vores lokale indehaver både markedet og Aarhus’ nabolag. Det betyder blandt andet, at vi ved, hvad der er efterspurgt i netop dit område, og hvordan du bedst kan understrege dét, når du skal sælge din bolig. På den måde kan vores aarhusianske boligekspert rådgive dig om salget af din bolig, udarbejde de bedste salgsopstillinger og markedsføre din bolig ud fra de vigtigste kendetegn. Det eneste, du så skal gøre, er at vise din bolig frem for potentielle købere. Det er du nemlig den allerbedste til.

Boligsalg i Aarhus til den halve pris
Vi forstår ikke, hvorfor det skal være så ubeskriveligt dyrt at sælge boliger. Derfor har RobinHus valgt at gøre op med traditionelle ejendomsmægler-metoder og, ikke mindst, priserne, der hører til. Det gør blandt andet, at vi har skaffet os af mere store dele af mæglersalæret. Vi synes nemlig ikke, at du skal betale for drift af dyre butikker, stor administration, høje lønninger og uigennemskuelige aftaler.

Til gengæld har vi valgt at lægge fokusset der, hvor det er vigtigst: Ved salget af din bolig. Blandt andet har vi tilpasset os det moderne marked og nutidens muligheder indenfor markedsføring. Det gør eksempelvis, at du får annonceret din bolig på landsdækkende køberkartoteker. Vi har også sparet den omkostningstunge fremviser væk, da vi mener, at du kan gøre det meget bedre selv. Det er nemlig dig, som kender boligen bedst og derfor mest indlevende kan fortælle om dagligdagen og livet heri. Det giver et nærværende, effektivt og – ikke mindst – billigere boligsalg.

Du åbner døren - RobinHus lukker salget
Du har nok allerede forstået det - hos RobinHus er det dig, der viser dit hjem frem. Prøv bare at forestille dig det: Når du åbner døren, så forstår køber, at det her er ikke bare en bolig - det er et hjem. Dit hjem. Dét er der ingen ejendomsmægler, som kan gøre dig efter. Til gengæld kan vi hjælpe med alt det kedelige som salgsvurdering, annoncering, forhandling og købsaftale.

At du er den bedste til at vise din bolig frem, betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tekniske og mæglerfaglige spørgsmål samt annoncerings-, salgs- og papirarbejde. Det står RobinHus for. Vi vil gerne forklare dig om hele processen, men du er også velkommen til blot at overlade det faglige til os. Det synes vi, giver den mest overskuelige salgsproces. Med RobinHus er et boligsalg i Aarhus derfor ligetil: Du åbner døren – vi lukker salget.

Forretningens CVR: 30867645

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.