Din lokale Mægler:

Silkeborg & Ry

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Nikolaj Lindhardt Jensen · Ejendomsmægler, MDE
26 13 71 34 · nlj@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Hos RobinHus Silkeborg/Ry får du en lokal ejendomsmægler med over 15 års erfaring i branchen. Jeg er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og følger den løbende efteruddannelse.

Jeg bor selv i Ry med min familie, har børn i de lokale institutioner og bruger selv de lokale idræts og indkøbsmuligheder.

Robinhus har solgt boliger i både Silkeborg og området omkring Ry de seneste mange år, så vi kender derfor området indgående.

Du får som sælger et moderne, professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Omhyggelighed, kvalitet i mit arbejdet og et tæt samarbejde med dig som sælger, har altid været nøgleordene for mig som mægler.

Som forbruger bliver vi mere og mere opmærksomme på hvor meget vi betaler for vores varer og ydelser, men er samtidig ikke villig til at gå på kompromis med kvaliteten.

Derfor tror jeg på nytænkte metoder, når vi skal sælge din bolig.

Går du i salgstanker, så kontakt mig på tlf. 26 13 71 34 for en gratis og uforpligtende vurdering.

Forretningens CVR: 35495975

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, Gjensidige Forsikring.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.