Bestil en gratis salgsvurdering

Din ejendomsmægler på Sydkysten

Skal du sælge din bolig i Greve- eller i en af de nærliggende byer - så bør du overveje RobinHus’ lokale ejendomsmægler. Her får du en ejendomsmægler med stor, lokal erfaring, en anderledes salgsmetode og et fast lavt salær. Hos RobinHus arbejder vi nemlig sammen med dig om resultaterne, og det vil du kunne mærke. Det giver nemlig en langt bedre salgspris, mens du sparer penge på forløbet uden at gå ned i kvalitet. Du skal blot åbne døren til din bolig - så lukker RobinHus salget.

RobinHus' ejendomsmæglere i Brøndby, Brøndby Strand, Greve, Havdrup, Ishøj, Karlslunde, Solrød Strand, Tune, Vallensbæk og Vallensbæk Strand.

 

Hos RobinHus finder du de bedste og mest professionelle ejendomsmæglere, der har engagement og stort markedskendskab. Og selvom kvalitet plejer at koste en bondegård - også selvom du ikke skal sælge sådan en - så kan du få det til et fast lavt salær hos RobinHus.

 

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Nathalie Middelboe · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
51 19 67 77 · nmi@robinhus.dk

Thomas Feveile · Salg & vurdering
40 14 28 95 · tfe@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Vi hedder Thomas og Nathalie og er begge bosiddende her i lokalområdet.

Nathalie er uddannet ejendomsmægler og køberrådgiver og har arbejdet i branchen i snart 24 år. Thomas har mange års erfaring med salg i den finansielle sektor. Vi er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket sikrer høj faglighed og løbende opdatering i faget.

Vi elsker, at vores job består i at vurdere, sælge og forhandle boliger på plads mellem sælgere og købere. Vores mission er nemlig at give dig et moderne, professionelt og trygt boligsalg med de laveste omkostninger uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Vi har stor fokus på præsentationen af ejendommen, og ved første møde tager vi altid en snak om, hvordan vi sikrer, at du får det bedste salg med den bedste bundlinje.

Udover en knivskarp online præsentation med nogle af branchens flotteste billeder, har vi fantastiske boligstylister, som kan gøre en stor forskel i de fleste boliger.

Når du sætter til salg hos os, vil du opleve en engageret, fokuseret og grundig arbejdsindsats. Vi glæder os til at høre fra dig for en seriøs snak om mulighederne for salg af din bolig.

For at få din bolig solgt mener vi nemlig, at du er nøglen - bogstavelig talt. Derfor er det dig, der står for at låse boligen op og byde potentielle købere indenfor, da du bedst kan fortælle om husets charme og de små detaljer.Når du vælger at sælge din bolig med RobinHus, så vælger du ikke blot en anden mægler men en anden måde.

Vær en del af dit boligsalg

Hos RobinHus er det derfor dig, der viser din bolig frem og byder købere velkommen, mens vi er lige bag dig med gode råd. Det giver dig en mægler, der står for salget af din bolig fra a til z samt sørger for personlig opfølgning i din sag.

På den måde kan du kombinere faglig markedskendskab med din egen, personlige boligkendskab. Det, mener vi, giver det allerbedste salg af din villa, lejlighed, andelsbolig eller en helt fjerde slags ejendom.

Forretningens CVR: 34861692

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Partnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Sådan sælger vi din bolig

Uanset hvor du bor, kan RobinHus hjælpe dig med at sælge din bolig på en bedre og mere nærværende måde. Vi kombinerer nemlig intelligent markedsføring, boligpræsentationer på diverse platforme og lokal, personlig opfølgning med dig som fremviser af egen bolig. Alt dette giver dig en tryg bolighandel, hvor vores professionelle mæglere står for boligsalget, mens du er inkluderet i hele processen.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering online og kom i gang med dit boligsalg i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.