Din lokale Mægler:

Sydkysten

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Nathalie Middelboe · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
51 19 67 77 · nmi@robinhus.dk

Thomas Feveile · Salg & vurdering
40 14 28 95 · tfe@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Vi hedder Thomas og Nathalie og er begge bosiddende her i lokalområdet.

Nathalie er uddannet ejendomsmægler og køberrådgiver og har arbejdet i branchen i snart 24 år. Thomas har mange års erfaring med salg i den finansielle sektor. Vi er naturligvis medlem af Dansk ejendomsmæglerforening, hvilket sikrer høj faglighed og løbende opdatering i faget.

Vi elsker vores job, som består i at vurdere, sælge og forhandle boliger på plads mellem sælgere og købere.

Vores mission er at give dig som sælger et moderne, professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Vi har stor fokus på præsentationen af ejendommen og ved første møde tager vi en snak om, hvordan vi sikrer, at du får det bedste salg med den bedste bundlinie til dig.

Udover en knivskarp online præsentation med nogle af branchens flotteste billeder, har vi fantastiske boligstylister, som kan gøre en stor forskel i de fleste boliger.

Når du sætter til salg hos os, vil du opleve en engageret, fokuseret og grundig arbejdsindsats. Vi glæder os til at høre fra dig for en seriøs snak om mulighederne for salg af din bolig.

Forretningens CVR: 34861692

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via Garantiforeningen for Ejendomsmæglernes Landsorganisation, Bredgade 5A, 4653 Karise.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Partnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.