Bestil en gratis salgsvurdering

Ejendomsmægler på Østerbro & Nordhavn

Mangler du en ejendomsmægler på Østerbro eller 2150 Nordhavn eller nærtliggende bydele? Så er RobinHus et rigtigt godt valg. Vi kan nemlig tilbyde dig en række fordele, når du skal have solgt din bolig. Du kan blandt andet altid få lavet en gratis vurdering af din bolig på Østerbro, så du har en klar idé om, hvad du kan få for den. Første gang vi mødes, vil vi sammen gennemgå hele salgsforløbet.

Vi sælger boliger på hele Østerbro i mange typer. Blandt andet kan vi sælge din:

  • Ejerlejlighed
  • Andelsbolig
  • Villa
  • Rækkehus

Vi har også stor erfaring som ejendomsmægler på Østerbro samt andre dele af København. Du kan derfor altid få god rådgivning og service, når du vælger RobinHus som din ejendomsmægler i København Ø og retsten af hovedstadsområdet.

Gratis salgsvurdering af din bolig på Østerbro

Vi sælger boliger på Østerbro, uanset om de ligger i nord eller syd, øst eller vest. Derfor kan vi agere som din ejendomsmægler på Østerbro og i omegn, hvis det er dét, du har brug for. Vi er meget fleksible, og vi vil til hver en tid komme ud til dig og din bolig for at foretage en gratis salgsvurdering, hvorefter vi sammen gennemgår, hvordan vi sælger din bolig bedst.

Boligsalg på Østerbro til en skarp pris

Hvis du vælger RobinHus som din ejendomsmægler på Østerbro og nærtliggende bydele, kan du nyde godt af alle vores fordele. Vores medarbejdere har meget erfaring og stor viden omkring boligmarkedet på Østerbro, og de kan derfor give dig professionel rådgivning og vejledning. RobinHus’ store ekspertise sikrer dig en god oplevelse, når vi sammen sælger din bolig. Læs mere om vores salgsmetoder.

Selvom vi har meget ekspertise, betyder det ikke, at du skal betale mere - faktisk er det lige omvendt. Vi sælger nemlig din bolig til et fast lavt salær, der giver lidt mindre til os og meget mere til dig. Du kan læse alt om, hvordan vi kan tilbyde et fast lavt salær ved boligsalg på Østerbro og Nordhavn.

 

 


Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

Pernille Ulrich Holmsted · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
24 93 21 93 · pho@robinhus.dk

Læs om dine lokale ejendomsmægler på Østerbro

Mit navn er Pernille Ulrich Holmsted, og jeg er din lokale ejendomsmægler på Østerbro og Nordhavn. Jeg har mere end 15 års erfaring med boligsalg på den smarte RobinHus-metode, og jeg glæder mig til at hjælpe med at sælge din lejlighed, rækkehus eller villalejlighed.

Der er især mange ejerlejligheder i København og i særdeleshed på Østerbro, og derfor er det vigtigt at sætte den rigtige pris fra start. Med mere end 15 års erfaring har jeg stor ekspertise inden for salgsvurderinger, så du altid får et realistisk bud på, hvad din bolig er værd.Jeg er specielt glad for vores koncept, hvor det er ejerne selv, der viser boligen frem. Så kan jeg nemlig have fuldt fokus på markedsføringen af boligen samt alt det tekniske, hvilket får salgsprocessen til at glide nemmere til alles fordel. Når jeg kan koncentrere mig om at markedsføre din bolig, vil du også få flere potentielle købere. På den måde får du de bedste forudsætninger for et godt - og hurtigt - salg.

Ønsker du at sælge din ejerlejlighed, andelslejlighed, villalejlighed eller villa på Amager eller Østerbro? Så ring til mig på telefon 24 93 21 93 for en uforpligtende samtale og gratis vurdering.

Forretningens CVR: 27711219

Se afdelingens boliger

Bestil en salgsvurdering, og begynd dit boligsalg

Her på siden ser du alle de boliger på Østerbro & Nordhavn, som RobinHus i forvejen står for at sælge. Hvis du - ligesom mange andre - kunne tænke dig at sælge din bolig i samarbejde med os, så kan du bestille en gratis vurdering af din villa, rækkehus, lejlighed eller anden boligtype. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.