Din lokale Mægler:

Østerbro & Amager

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

Pernille Ulrich Holmsted · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
24 93 21 93 · pho@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg er din lokale ejendomsmægler på Østerbro og Amager med 16 års erfaring med boligsalg på RobinHus-metoden.

I København og på Amager er der især rigtig mange ejerlejligheder der handles, og derfor er det vigtigt at sætte den rigtige pris fra start.

Her har vores koncept den store fordel at ejerne selv viser frem, hvilket giver mere fleksible fremvisninger af den som kender boligen bedst, hvilket for salgsprocessen til at glide nemmere og forhandlingerne falder hurtigere på plads - til alles fordel.

Ønsker du at sælge din ejerlejlighed, andelslejlighed eller villa på Østerbro eller Amager, så ring til mig på tlf. 24 93 21 93 for en uforpligtende og gratis vurdering.

Forretningens CVR: 27711219

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.