Bestil en gratis salgsvurdering

Din lokale ejendomsmægler i Frederikssund

Har du brug for en dygtig ejendomsmægler i Frederikssund, Slangerup, Stenløse eller Ølstykke? Så kan du med fordel vælge RobinHus. Her får du nemlig et boligsalg, hvor du selv er en del af salget, og du kan opleve en kompetent ejendomsmægler, der sætter en ære i at sælge din bolig på bedst mulige måde. Derudover kan du nyde vores faste lave salær, og et boligsalg uden unødvendige omkostninger.

Vi kan yderligere hjælpe dig med at sælge mange forskellige boligtyper. Så uanset om det er en villa, ejerlejlighed, fritidshus eller noget helt fjerde, du skal have solgt, står RobinHus til rådighed. Læs mere herunder.

RobinHus: Vi benytter medsalg

Hos RobinHus benytter vi medsalg, hvilket betyder, at du selv bliver en del af salget af din egen bolig. Vi har valgt at gøre det sådan, da det er sammen, at vi sælger din bolig bedst. Men hvad er det lige, du selv skal stå for? Når vi sammen skal sælge din bolig, så er det dig, der står for at vise boligen frem, og vi står for alt det andet, såsom papirarbejdet, markedsføring af boligen og salgsvurderingen.

Grunden til at vi lader dig stå for fremvisningen, er at de fleste købere får mest ud af at høre historien om boligen, og det er nemlig dig. På den måde får du også mulighed for at eksplicitere alle de fantastiske elementer, der gør din bolig unik. Du kan læse meget mere om vores salgsmetoder her.

Vælg RobinHus som din foretrukne ejendomsmælger i Frederikssund

Uanset om du har en bolig, der skal sættes til salg i Frederikssund, Slangerup, Stenløse eller Ølstykke, kan du kontakte RobinHus. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig i flere af de omkringliggende områder og kommuner, så du kan få en kompetent ejendomsmægler og den bedste rådgivning. Vi har - udover en kompetent ejendomsmæglere i Frederikssund - også et fast lavt salær samt en innovativ online markedsføring.


Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Kjær · Ejendomsmægler, MDE
29 66 28 14 · pkj@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Peter Kjær og er din RobinHus ejendomsmægler i kommunerne Frederikssund og Egedal. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har været i ejendomsmæglerbranchen siden 1995 hos blandt andet home og EDC Mæglerne. Siden 2005 har jeg været selvstændig ejendomsmægler i RobinHus.

Min målsætning er altid at yde den bedste personlige service, hvor saglig og faglig rådgivning er i fokus, og du som kunde er i centrum. Jeg deler altid ud af min erhvervsviden og erfaring, så du kan få et så godt boligsalg som muligt til et fast lavt salær. Derfor kan du med mig som din ejendomsmægler få et professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger.

Ønsker du at finde frem til en realistisk salgspris på din bolig? Så er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende og gratis vurdering på telefon 29 66 28 14.

Peter Kjær, ejendomsmægler, MDE
Frederikssund, Slangerup, Stenløse og Ølstykke
Forretningens CVR: 28582501

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil en gratis salgsvurdering online

Start dit boligsalg hos RobinHus med en ejendomsmægler i Frederikssund, Slangerup, Stenløse og Ølstykke ved at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering online. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med salget af din bolig.