Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

 

Din lokale Mægler:

Frederikssund, Slangerup, Stenløse og Ølstykke

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

Peter Kjær · Ejendomsmægler, MDE
29 66 28 14 · pkj@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Peter Kjær og er din RobinHus ejendomsmægler i Frederikssund og Egedal kommuner. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har været i ejendomsmæglerbranchen siden 1995, bl.a. hos home og EDC Mæglerne. Jeg har været RobinHus mægler siden 2005.

Min målsætning er altid at yde den bedste personlige service, hvor saglig og faglig rådgivning er i fokus - og kunden i centrum.

RobinHus-konceptet er baseret på et moderne, professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du at kende salgsprisen på din bolig, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende og gratis vurdering på tlf. 29 66 28 14.

Peter Kjær, ejendomsmægler, MDE
Frederikssund, Slangerup, Stenløse og Ølstykke
Forretningens CVR: 28582501

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.