Bestil en gratis salgsvurdering

Din RobinHus ejendomsmægler Peter Langerup

I RobinHus’ afdeling, der tager sig af boligsalg på Sydhavsøerne & Sydsjælland, er vi et stort team, hvor vi hver især bidrager med et væld af kompetencer, der sørger for et godt salg af netop din bolig. Vi har nemlig både ejendomsmæglere og valuarer samt eksperter inden for salg og vurdering. Derfor kan du få kyndig og professionel rådgivning og vejledning, der sørger for et trygt boligsalg.

RobinHus’ ejendomsmæglere på Sydhavsøerne & Sydsjælland kan hjælpe med at sælge din ejendom, uanset om det er en ejerlejlighed, en villa, et sommerhus, et fritidshus, en grund med mere. Du kan starte boligsalget hos RobinHus ved at bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering øverst på siden.

Vi arbejder sammen om at sælge din bolig

RobinHus’ koncept er ikke et traditionelt i forhold til mange andre ejendomsmægleres koncept. Vi arbejder nemlig tæt sammen med dig, når vi skal sælge din bolig. Det er nemlig sammen, vi kan få den allerbedste pris. Derfor er det ikke os, men dig der står for at vise boligen frem til potentielle købere. Du kender nemlig dit hjem og kvarteret bedst, og derfor kan du bedre svare på spørgsmål, såsom:

  • Hvor ligger den bedste skole?
  • Er der legekammerater på vejen?
  • Hvor langt er der til centrum?
  • Kører der mange biler på vejen?

Køberne vil hellere høre svarene fra dem, som ved, hvordan det er at bo i boligen og kvarteret frem for en rigid sælger. Dette er også en af grundene til, at vi kan tilbyde dig et fast lavt salær, som giver lidt mindre til os og en del mere til dig. Vi tiltrækker naturligvis de potentielle købere gennem moderne markedsføring og lukker salget. Hvis du vil vide mere om vores innovative salgsmetoder, kan du klikke her.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Peter Langerup · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
22 59 50 25 · lfm@robinhus.dk

Kristian Larsen · Salg og vurdering
22 59 50 25 · lfm@robinhus.dk

Ivan Lolk · Salg og vurdering
22 59 50 25 · ilo@robinhus.dk

Lene Rasmussen · Salg og vurdering
22 59 50 25 · ler@robinhus.dk

Signe Juul Petersen (Barsel) · Ejendomsmægler, MDE
22 59 50 25 · sjp@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Hos RobinHus’ ejendomsmægler på Sydhavsøerne & Sydsjælland er vi både ejendomsmæglere, valuarer og sælgere. Derfor kan vi skabe rammerne for et optimalt boligsalg, der skaffer dig den bedste pris.

Ved at vælge RobinHus som din ejendomsmægler på Sydhavsøerne & Sydsjælland vil du opleve et moderne, professionelt og trygt boligsalg. Blandt andet ved vores engagerede mæglere, online markedsføring og faste lave salær.

 

Du kan bestille en salgsvurdering ved blandt andet at ringe til Peter Langerup på telefon 22 59 50 25. Vi sidder klar til at tage en seriøs snak om mulighederne for at sælge netop din bolig. Du kan også bestille en uforpligtende og gratis salgsvurdering online. 

Vi glæder os til at høre fra dig - hilsen hele RobinHus på Falster.


Forretningens CVR: 34030200

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Du åbner døren - vi lukker salget

Hos RobinHus’ ejendomsmæglere på Sydhavsøerne & Sydsjælland sælger vi din bolig sammen med dig. Du åbner nemlig døren for potentielle købere, og vi lukker salget og klarer papirarbejdet. På den måde kan vi skaffe den bedste salgspris, og du vil få et så godt salg som muligt med den største bundlinje.