Din lokale Mægler:

Valby & København SV

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 Rico Juhl · Ejendomsmægler
61 71 00 03 · rj@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Mit navn er Rico Juhl og jeg er din lokale RobinHus ejendomsmægler i Valby & København SV
Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet hos RobinHus og med vores koncept siden 2013 - Konceptet er baseret på et moderne, professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I mit arbejde som ejendomsmægler vægter jeg et samarbejde med en hver sælger højt, og min forretning drives på grundighed, punktlighed og tilgængelighed. Jeg arbejder ikke med faste kontortider, men er til at få fat på når det passer dig.

Du har kun én rådgiver igennem hele salgsprocessen, nemlig mig - lige fra første vurderingsmøde, til nøglerne er overdraget og penge for salget er frigivet.

Du vil opleve mig som engageret og målrettet i min arbejdsindsats, og jeg vil præsentere og sælge din bolig på bedst mulig måde ved hjælp af professionelle billeder, præcis beskrivelse og målrettet markedsføring – det hele med henblik på at ramme de helt rigtige købere til din bolig.

Det bedste af det hele er, at du får det hele til vores faste lave salær på 34.995 kr. uanset om det er en lejlighed eller en villa du skal have solgt. Du får med andre ord ikke mindre for pengene, men en større gevinst når du sælger med RobinHus.

Går du og overvejer du at sælge din bolig i Valby & København SV, så start med at få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig af mig – ring i dag og book en tid på tlf. 6171 0003.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Forretningens CVR: 38727559

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.