Din lokale Mægler:

Valby & København SV

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Rico Juhl · Ejendomsmægler
61 71 00 03 · rj@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Mit navn er Rico Juhl og jeg er din lokale RobinHus ejendomsmægler i Valby & København SV
Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet hos RobinHus og med vores i 6 år - Konceptet er baseret på et moderne, professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I mit arbejde som ejendomsmægler vægter jeg et samarbejde med en hver sælger højt, og min forretning drives på grundighed, punktlighed og tilgængelighed. Jeg arbejder ikke med faste kontortider, men er til at få fat på når det passer dig.

Du har kun én rådgiver igennem hele salgsprocessen, nemlig mig - lige fra første vurderingsmøde, til nøglerne er overdraget og penge for salget er frigivet.

Du vil opleve mig som engageret og målrettet i min arbejdsindsats, og jeg vil præsentere og sælge din bolig på bedst mulig måde ved hjælp af professionelle billeder, præcis beskrivelse og målrettet markedsføring – det hele med henblik på at ramme de helt rigtige købere til din bolig.

Det bedste af det hele er, at du får det hele til vores faste lave salær på 34.995 kr. uanset om det er en lejlighed eller en villa du skal have solgt. Du får med andre ord ikke mindre for pengene, men en større gevinst når du sælger med RobinHus.

Går du og overvejer du at sælge din bolig i Valby & København SV, så start med at få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig af mig – ring i dag og book en tid på tlf. 6171 0003.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Se afdelingens boliger

Vil du vide hvad din bolig er værd?

test