Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Din lokale Mægler:

Køge, Stevns, Faxe & Ringsted

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Susanne Axelsen · Ejendomsmægler, MDE
30 30 22 22 · axelsen@robinhus.dk

Michael Mønster · Ejendomsmægler, MDE
30 30 22 22 · michael@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Vi er uddannede, lokale ejendomsmæglere med tilsammen over 30 års erfaring, og det både som ansat ejendomsmægler og som indehavere i den traditionelle ejendomsmæglerbranche.

Via RobinHus konceptet tilbyder vi et professionelt og trygt boligsalg med lavest mulige omkostninger for dig, og det uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Du får med andre ord ikke mindre for pengene - vi tilbyder et langt mere nutidigt og moderne produkt.

Mvh.
Michael Mønster og Susanne Axelsen

Forretningens CVR: 25363833

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.