Din lokale Mægler:

Slagelse, Korsør & Skælskør

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Sif Bjerregaard · Ejendomsmægler, MDE
24 43 90 03 · sib@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg er din lokale RobinHus ejendomsmægler i Skælskør, hvor min familie og jeg også selv bor, samt Korsør og Slagelse.

Jeg er uddannet ejendomsmægler med 29 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor jeg tidligere bl.a. har været hos home og Nybolig. Fremtiden for min branche ser jeg i de nytænkte koncepter, hvor boligejeren deltager aktivt i sit boligsalg til fordel for et mere smidigt salg, en bedre pris og et lavere salær.

De sidste 8 år har jeg været selvstændig ejendomsmægler her i RobinHus, hvor det vigtigste for mig er, at kunderne føler sig velkomne, får en god betjening og rådgivning og derved bliver tilfredse kunder.

Overvejer du at sælge din bolig, så start med en uforpligtende og gratis vurdering af din bolig.
Kontakt mig på tlf. 24 43 90 03 allerede i dag.

Forretningens CVR: 26409454

Se afdelingens boliger

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.