Din lokale RobinHus:

Frederiksberg, Vesterbro & Vanløse

  • Fast lavt salær: 34.995 kr. inkl. moms, uanset boligtype og størrelse
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Thomas Søboe · Indehaver
40 40 01 44 · tso@robinhus.dk

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

RobinHus er ikke bare en anden mægler - vi er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og derfor vil køberne hellere møde dig på fremvisningen.

Det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klarer alt andet.

Der er mange, der gerne vil sælge din bolig, men næsten ingen der vil fortælle dig om det værdifulde i, at du selv tager aktivt del i salget.

Din begejstring for dit eget hjem og vores evne til at lukke handler, er mange penge værd for dig.

Når du åbner døren, så forstår køber at det her er ikke bare en bolig – det er et hjem, og det kan ingen ejendomsmægler gøre dig efter.


At du er den bedste til at vise din bolig frem, betyder ikke at du skal tænke på tekniske og mæglerfaglige spørgsmål, annoncerings-, salgs- og papirarbejdet eller noget som helst andet. Det er ligetil, og vi har ALTID FAST LAVT SALÆR 34.995 inkl. moms. 

Jeg har solgt boliger siden 1994 - først 8 år hos Nybolig Peter Norvig, hvor jeg alle årene var en af de mest sælgende, og herefter 13 år som selvstændig medindehaver af to Estate-butikker, og blev mange af årene tildelt priser for højeste kundetilfredshed, mest omsættende butik pr. vægtet medarbejder mv. – og dét blandt alle landets Estate-mæglere. Og så fra 2015 og frem RobinHus Thomas Søboe. Jeg har den erfaring, viden og fornemmelse for bevægelser på boligmarkedet, der kræves for at sikre dig det mest optimale salg.

Se afdelingens boliger

Vil du vide hvad din bolig er værd?