Bestil en gratis salgsvurdering

Din lokale ejendomsmægler i Gentofte og omegn

Hos RobinHus sælger vi almindelige danskeres boliger, og det mener vi ikke behøver koste en formue. Derfor har vi et fast, lavt salær, så du kan sælge din bolig til en skarp pris - selv med en kyndig ejendomsmægler ved hånden gennem hele salget. For selvom vi er billigere end de fleste, går du ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller serviceniveauet. Du kan læse hvorfor herunder.

MDE ejendomsmæglere i Gentofte

Hvis du har brug for en ejendomsmægler i Gentofte, Lyngby eller i et af de andre nærliggende nordlige forstadsområder, kan du med fordel vælge RobinHus. Vi har nemlig kyndige “MDE ejendomsmæglere”, som er ejendomsbranchens kvalitetsstempel, hvilket giver dig ekstra tryghed i bolighandlen.

Ved at benytte dig af RobinHus’s ejendomsmægler i Gentofte og omegn, er du garanteret en ejendomsmægler med høj faglig viden, som kan hjælpe med dit boligsalg. Du kan læse mere om din lokale ejendomsmægler i Gentofte og omegn længere nede på siden.

Formidling af ejendomme beliggende i Gentofte og omegn

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Gentofte sælger vi din bolig i fællesskab. Du står for at fremvise boligen til potentielle købere - det er nemlig dig, som kender den bedst. Vi står til gengæld for alt det andet. Det betyder blandt andet at vi sørger for en flot og professionel markedsføring af din bolig samt alt papirarbejdet. Du kan læse mere om vores salgsmetoder her.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

Anne-Marie Eybye · Ejendomsmægler & Valuar, MDE
23 64 85 29 · ame@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere

Hvis du skal have solgt din bolig i Gentofte og omegn, skal du kontakte Anne-Marie Eybye, som har mere end 20 års erfaring inden for ejendomsbranchen. Hun er uddannet ejendomsmægler og valuar. Hun har altid den målsætning at gennemføre ejendomshandlen med højeste kvalitet. Hendes gode, personlige service sikrer, at du i hele processen altid er i centrum som kunde.

Siden 2002 har Anne-Marie været den lokale mægler for RobinHus i Gentofte, Lyngby-Taarbæk samt City, hvor hun har sørget for, at villaer og ejerlejligheder er blevet solgt. Hun har altså mange års erfaring i områderne omkring Gentofte, og derfor kender hun området bedre end mange andre.

Hvis du overvejer at sælge dit hus eller din lejlighed, så start med en uforpligtende vurdering af din bolig foretaget af Anne-Marie Eybye. Hendes uddannelse som valuar og erfaring som ejendomsmægler bidrager til en realistisk værdiansættelse. Ring til Anne-Marie på telefon 23 64 85 29, eller skriv en mail til ame@robinhus.dk, og bestil en vurdering af din bolig.

Forretningens CVR: 26706165

Se afdelingens boliger

Bestil en salgsvurdering online

Vi har mange boliger til salg i Gentofte og omegn, og endnu flere der allerede er solgt. Hvis du kunne tænke dig at gøre som mange andre tilfredse kunder, kan du bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering online her. Det er både nemt og ligetil.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, og har forsikring igennem HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, og garantistillelse via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening, Islands Brygge 43, 2300 København S.

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.