Bestil en gratis salgsvurdering

RobinHus: Moderne og trygt boligsalg i Nordjylland

Vil du have et moderne og trygt boligsalg i Nordjylland, hvor du får stor indflydelse på salget? Så er RobinHus noget for dig. Her vil du nemlig indgå et tæt samarbejde med den lokale rådgiver, der er klar til at yde en god og personlig service til et fast lavt salær. Lad os derfor hjælpe med dit boligsalg i Nordjylland, så du kan få solgt din bolig til den bedste salgspris.

Du åbner døren - vi lukker salget

Når du vælger RobinHus og vores koncept, vil du indgå et tæt samarbejde med vores lokale repræsentant. Vi er nemlig overbeviste om, at det er ved at kombinere vores faglige ekspertise med din personlige vide om boligen, at vi kan skaffe den bedste salgspris. Derfor er det dig selv - og ikke os - der åbner døren og viser dit hjem frem for potentielle købere. Vi sørger derimod for personlig opfølgning på dit salg, alt papirarbejdet og en god markedsføring af din bolig.

Vælg RobinHus, og lad os sammen få den solgt din bolig på den bedste måde. Vil du vide mere om, hvordan vi sælger din bolig i Nordjylland? Så klik her, og læs alt om vores salgsmetoder.

Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret rådgiver, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig


Christina Di Nardo · Indehaver
42 47 68 05 · cdi@robinhus.dk

Læs om din lokale RobinHus

Mit navn er Christina Di Nardo, og jeg er bosiddende i Aalborg, hvorfra jeg dækker boligsalg i hele Nordjylland. Jeg sætter mig med andre ord gerne i bilen og kører ud til der, hvor du er.

Jeg har en solid erfaring med boligsalg, der gør at jeg kan hjælpe dig sikkert igennem hele processen. Derudover sørger jeg for alt fra annoncerings- og salgsarbejdet samt købsaftale til udfærdigelse af skøde og berigtigelse af handlen.

Hos os har du kun én rådgiver gennem hele salgsprocessen fra A til Z - lige fra første vurderingsmøde til nøglerne er overdraget og pengene fra salget er frigivet til dig.

Hvis du kunne tænke dig at sælge din bolig i Nordjylland med RobinHus, kan du kontakte mig på telefon 42 47 68 05, hvor du kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Forretningens CVR: 41680946

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil vurdering online

Det første skridt til at sælge din bolig er at få den vurderet. Derfor kan du nemt og hurtigt bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering online. Her vil vores lokale repræsentant komme ud til dig og vurdere boligen, og I kan tage en seriøs snak om dine muligheder for at få et trygt, moderne og godt boligsalg i Nordjylland.