Bestil en gratis salgsvurdering

Ejendomsmægler i Helsingør, Hørsholm og omegn

Er du på udkig efter en ejendomsmægler i Helsingør, Hørsholm eller andre nærliggende områder på Sjælland? Så læs lige med her. Hos RobinHus kan vi tilbyde dig en række af fordele, når du skal have foretaget et boligsalg i Helsingør og omegn. Vi sælger både villaer, rækkehuse, sommerhuse og meget andet, og vores kyndige mæglere tilbyder altid god rådgivning og service.

Vi står sammen om dit boligsalg i 3000 Helsingør

Hvis du vælger RobinHus som din ejendomsmægler i 3000 Helsingør og omegn, får du en lokal og engageret ejendomsmægler, der kan hjælpe dig med dit boligsalg. Hos RobinHus arbejder vi nemlig sammen med dig om at sælge din bolig på den bedst mulige måde. Vi mener, at det er dig selv, der kender din bolig bedst, og derfor er det dig, der bør vise den frem til potentielle købere.

Men hvad laver vi så? Vi står for alt det tekniske ved dit boligsalg, som eksempelvis formidling af ejendomme, der er beliggende i Helsingør. Derudover står vi for:

  • Annoncering
  • Salgsarbejdet
  • Købsaftale til udfærdigelse af skøde
  • Berigtigelse af handlen

Du får altså alle de samme fordele, som du gør ved mange andre ejendomsmæglere - bare til en bedre pris. Fordi du selv står for fremvisningen, kan vi nemlig hjælpe dig med dit boligsalg i Helsingør og omegn til et fast lavt salær på 34.995 kroner inklusiv moms.

Det faste lave salær gælder altid, når vi sælger både villaer, rækkehuse, sommerhuse, ejerlejligheder og alle andre boligtyper i Helsingør og omegn. Du kan finde vores køberkartotek længere nede på siden, og se de boliger vi allerede er igang med at sælge.

Profesionelle ejendomsmæglere i Helsingør

Du får mange fordele ved at vælge RobinHus som din ejendomsmægler i Hørsholm, Helsingør og de nærliggende områder. Vores medarbejdere har nemlig stor erfaring med boligsalg, hvilket betyder, de kan bruge deres ekspertise på området til at rådgive og vejlede dig. På den måde får du en god oplevelse, når du sælger din bolig gennem os.

Vi står for formidling af ejendomme beliggende i Helsingør og omegn, og vi tager os altid tid til at hjælpe nye kunder med boligsalg til en fast lav pris.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

 

 

 

Jesper Blossfeld · Ejendomsmægler
26 11 77 64 · jbl@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere

Jeg hedder Jesper Blossfeld og er din lokale ejendomsmægler i 3000 Helsingør og de små hyggelige kystbyer mellem Rungsted og Helsingør. Hvis du skal have foretaget et boligsalg i området, er det altså mig, der vil hjælpe, rådgive og vejlede dig.

I mit arbejde som mægler går jeg engageret ind i hver enkelt sag, og jeg lægger en plan for boligsalget i samspil med mine kunder, så vi sammen får det bedste salg. Hvis du vælger mig som din ejendomsmægler, vil du også have mulighed for at gøre brug af boligstyling, der øger værdien af boligen og vækker større interesse hos potentielle købere.

Vil du vide, hvad den nuværende markedsværdi af din bolig er, så er du velkommen til at ringe til mig på telefon 26 11 77 64 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Forretningens CVR: 30657454

Se afdelingens boliger

Boligsalg med en kompetent ejendomsmægler i 3000, Helsingør og omegn

Her på siden ser du boligerne fra mange andre tilfredse kunder, der har gjort brug af RobinHus’ ejendomsmægler i Helsingør. Vil du også have din bolig på vores hjemmeside? Så kan du bestille en gratis vurdering af din villa, rækkehus, lejlighed eller anden boligtype, og så vil vi sammen gennemgå dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. Du kan også indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.