Bestil en gratis salgsvurdering

RobinHus: Din ejendomsformidler på Vestfyn

RobinHus er til dig, der gerne vil opnå en bedre salgspris og et 100% trygt boligsalg på Vestfyn. Her har vi sparet dig for alle de unødvendige omkostninger, så du kun betaler for det, der har indflydelse på netop dit boligsalg.

Din ejendomsformidler på Vestfyn:

RobinHus er fokuseret på at give dig mere værdi for dine penge. Det ligger i vores navn. Det gør vi blandt andet ved at skære udgifter til butikker og stor administration fra. Vi har fokus på at gøre det nødvendige og holde fokus på dine omkostninger. På den måde får du både en pris og et hussalg, som er til at forstå. Det betyder mere til dig.

Hos RobinHus får du altid:
  • Fast lavt salær - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret formidler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Jan Korsgaard · Ejendomsformidler
21 38 12 49 · jko@robinhus.dk

Vælg vores lokale ejendomsformidler på Vestfyn

Jeg er uddannet advokat og har mere end 25 års erfaring med formidling af fast ejendom, bl.a. i udlandet i 15 år hos EDC Mæglerne. Siden 2011 har jeg været lokal RobinHus mægler her på Vestfyn.

Da jeg selv bor på centralt på Vestfyn besøger jeg dig gerne om du bor i Ejby, Nørre Aaby, Assens, Glamsbjerg, Vissenbjerg, Søndersø, Bogense, Årup eller andre steder i området.

Jeg er tilhænger af, at man skal koncentrere sig om at gøre det, man er bedst til, og jeg synes det er ekstremt positivt, at vi i samarbejde med sælger, som selv viser frem, kan formidle fast ejendom til en favorabel pris uden at gå på kompromis med tryghed eller kvalitet.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale eller vurdering på tlf. 21 38 12 49.

En ejendomsmægler, der er til at forstå
Hos RobinHus mener vi, at det er vigtigt, at du får en aktiv rolle i forbindelse med dit hussalg. For selvom vores ejendomsmægler kender til markedet og Vestfyns forskellige områder, så er det dig, der kender til din bolig. Du skal blot fortælle interesserede købere om alt det gode ved din bolig - og på tidspunkter der passer dig. Så skal du være i “beredskab” i forhold til pludseligt arrangerede fremvisninger. Du kan derfor bruge din passion og engagement til hurtigere og billigere at få solgt din bolig. Så skal vi nok stå for alt det andet.

Ved at arbejde med dig i et gennemskueligt fællesskab, kan vi sikre, at din bolig bliver solgt med hjertet, samtidig med at der er styr på alt det økonomiske. Vores ejendomsmægler tager derfor hånd om al annoncerings-, salgs- og papirarbejde. Hvis du vil vide noget om det, så forklarer vi dig gerne om hele processen og hvis ikke, så er du også velkommen til blot at overlade det faglige til os.

Hussalg på Vestfyn til den bedste pris
På Vestfyn er der mange ejendomsmæglere til at sælge boliger. Det forstår vi. Men hvad, vi ikke forstår, er, hvorfor det skal være så dyrt. RobinHus mener ikke det behøver koste en formue, når det gælder hussalg på Vestfyn. Fokus på hvad der er nødvendigt. Det betyder også, at vores ejendomsmægler-metoder er lidt anderledes end andres.

I stedet for at bruge penge på forretningslokaler og administration, så har vi valgt at fokusere på salget af din bolig. Derfor er vores salær lavt, uanset hvilken bolig du skal sælge. Vi har også sparet en del penge ved ikke at have en professionel fremviser. Hvorfor? Fordi vi er helt sikre på, at du kan gøre det meget bedre. Det er trods alt dig, der kender boligen bedst.

Åbn din dør – det lukker salget
Der er ikke noget mere overbevisende og indlevende, end at høre historier fra folk, der har et personligt forhold til fortællingen. Sådan er det mange steder – også når det gælder hussalg. Derfor mener vi, at du skal stå for at vise din bolig frem. Køberne vil nemlig langt hellere have en personlig hus præsentation af dig, der kender boligen ud og ind, end af en formel fremviser. På den måde forstår køber også, at det er et hjem og ikke bare en bolig, som du sælger. Og fremvisningen er hverken svær eller akavet. Det er faktisk det samme du gør, som når vi kommer og vurderer boligen første gang vi ses.

Forretningens CVR: 33689314

Se afdelingens boliger

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Jeg er medlem af Advokatsamfundet, Kronprinsessegade 28, 1306 København K, og har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø.

Samarbejdspartnere
Jeg samarbejder med en række partnere, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Bestil vurdering online

Det første skridt til at sælge din bolig er at få den vurderet. Derfor kan du nemt og hurtigt bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering online. Her vil vores lokale repræsentant komme ud til dig og vurdere boligen, og I kan tage en seriøs snak om dine muligheder for at få et trygt, moderne og godt boligsalg på Vestfyn.