Din ejendomsmægler i Viborg 

Skal du have foretaget et boligsalg, og mangler du i den forbindelse en ejendomsmægler i Viborg og omegn? Så skal du vælge RobinHus’ ejendomsmægler i Viborg. Vi tilbyder nemlig kyndig vejledning og rådgivning til et fast lavt salær både i og uden for Viborg kommune. Så kan du få et godt boligsalg, hvor der lidt mindre til os og en del mere til dig.

Vi er ejendomsmæglere i 8800, Viborg og omegn

Som RobinHus’ ejendomsmæglere i Viborg kan vi hjælpe med dit boligsalg i hele Viborg og omegn. Vi kører gerne lidt ekstra kilometer for at hjælpe dig på bedst mulig vis. Du kan derfor også benytte dig af RobinHus’ ejendomsmæglere i Viborg, hvis du bor i eksempelvis:

  • Skive
  • Vesthimmerland
  • Bjerringbro

Hvis du vælger RobinHus som din lokale ejendomsmægler, kan du forvente en høj grad af service, hvor vi altid står til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål, du mangler svar på. Vi sælger din bolig sammen med dig, da det er sådan, vi opnår det bedste salg: Vi står for formidling af ejendommen samt papirarbejdet, og du står for fremvisningen af boligen.

Hvis du kunne tænke dig at være en aktiv del af dit boligsalg i Viborg og omegn, så kan du bestille en gratis salgsvurdering af din bolig allerede i dag.

Kompetent ejendomsmægler i Viborg og omegn

Hos RobinHus’ ejendomsmægler i Viborg går vi meget op i at tilbyde dig det bedste boligsalg til en pris, der måske overrasker dig - vi har nemlig et fast lavt salær. Selvom vi er billigere end de fleste, går du ikke på kompromis med ekspertise, og vi garanterer, at du altid vil modtage den bedste rådgivning. Vælg derfor RobinHus i Viborg, hvis du vil have en erfaren og kyndig ejendomsmægler, der ikke koster en bondegård - selvom det er sådan en, du sælger.

Hos RobinHus får du altid:

  • Fast lavt salær på 34.995 kr. inkl. moms - uanset boligtype og størrelse
  • En lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig

Christina Di Nardo · Salg & Vurdering
42 47 68 05 · cdi@robinhus.dk

Lilian Drikkjær · Ejendomsmægler
60 78 88 87 · ldr@robinhus.dk

Læs om dine lokale RobinHus ejendomsmæglere

RobinHus er en landsdækkende kæde af ejendomsmæglere, og vi har kontorer i alle dele af vores skønne land. I Viborg kører jeg, Lilian Drikkjær, og jeg vil blive din nye ejendomsmægler, såfremt du vælger at lade RobinHus stå for dit boligsalg.

Jeg er uddannet som ejendomsmægler og har været ejendomsmægler hos RobinHus siden juni 2019, men jeg startede min karriere i ejendomsmæglerbranchen helt tilbage i 2005. Mine mange års erfaring drager jeg stor fordel af i mit arbejde, når jeg skal sælge boliger i Viborg og nærområderne.

Jeg er lokalt engageret og går ind i ethvert samarbejde med et ønske om at sælge din bolig bedst muligt. På den måde får du en god oplevelse, når du lader mig hjælpe med dit boligsalg. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med salget af din bolig, kan du kontakte mig på telefon: 60 788 887 eller mail: ldr@robinhus.dk.

Forretningens CVR: 40498567

Se afdelingens boliger

Sammen sælger vi din bolig bedst

Hvorfor bør du vælge RobinHus som ejendomsmægler i Viborg og omegn? Fordi vi sælger din bolig sammen med dig. Du får nemlig lov til selv at beholde dine nøgler og fremvise din bolig, da det er dig, der kender den bedst. Til gengæld står vi for formidlingen af dit hjem, så du får en flot og professionel markedsføring, der tiltrækker interesserede købere. Læs alt om vores salgsmetoder her.

Bliv kontaktet og hør mere om RobinHus

Forsikringsoplysninger og garantistillelse
Vi har forsikring og garantistillelse via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. CVR: 37 27 62 51

Samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder, og modtager i visse tilfælde provisioner, rabatter eller vederlag som led i samarbejdet. Ønsker du at vide mere om provisioner, rabatter eller vederlag, er du velkommen til at kontakte os.

Samarbejdspartnere: Dansk Boligforsikring/Willis, Diakrit, EDC Finanscenter, ETU Forsikring, Frida Forsikring, Gjensidige Forsikring, NEM Forsikring og Strømlinet.

Klager
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Regler for ejendomsmæglere
Love og regler vedr. formidling af fast ejendom administreres af Erhvervsstyrelsen. Du finder deres kontaktoplysninger på www.erhvervsstyrelsen.dk.